Relatie de lunga durata, casatorie

Pentru anunțuri si întâlniri scrie un anunt matrimonial aici daca esti singur si dorești sa întâlnești o fata sau o femeie.
Vizitator

Relatie de lunga durata, casatorie

Mesaj de Vizitator »

Buna tuturor.

Numele meu e Alex, 29 ani, din Brasov, 1,78 cm si 75kg, brunet, caprui, in cautarea unei relatii serioase si de lunga durata.

Sunt o persoana sincera , cu bun simt , responsabila , romantic si fidel intr-o relatie .Imi place foarte mult sa calatoresc, oriunde si oricand am ocazia.

Restul calitatilor sau defectelor mele le las sa fie descoperite de catre fata care ma va contacta.

Cu sinceritate,
Alex
Avatar utilizator
iubire
Site Admin
Mesaje: 729
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52

Re: Relatie de lunga durata casatorie

Mesaj de iubire »

Cine se lauda ca detine secretul fericirii in cuplu, minte! Nu exista secrete care sa tina mai mult (sau vesnic) doi oameni impreuna, insa exista idei care pot fi aplicate, de care poti tine seama.

Iata cinci trucuri pentru o relatie de durata, eventual in casatorie :

1. Accepta defectele celuilalt partener de viata in casatorie
Niciunul dintre noi nu este perfect. Unii suntem dezordonati. Unii nu suntem punctuali. Daca un “el” traieste pana la varsta maturitatii alaturi de familia sa, cu obiceiuri, calitati, dar si defecte, cine suntem noi sa i le schimbam?! Nici un barbat nu o sa stea cu tine pentru ca are nevoie de o mama in plus, care sa-l cicaleasca si sa-l puna la punct de cate ori “greseste”. Intr-un cuplu fiecare isi doreste un partener care sa il iubeasca asa cum este.

Daca dai peste un barbat care are obiceiul sa intarzie, si ai intalnire cu el pentru a merge impreuna la un eveniment ce incepe la o anumita ora, fa in asa fel incat sa-l chemi la locul stabilit cu jumatate de ora mai devreme. Asa te asiguri ca veti ajunge la timp si nici nu-i vei mai scoate ochii pentru ca a intarziat. Totul depinde de strategul din tine!

Daca este dezordonat, pune-i un cos de rufe pe partea lui de pat si invata-l sa-si arunce hainele acolo. S-ar putea chiar sa–l amuze ideea ta. Daca nici asa nu-l ordonezi, atunci discutati despre posibilitatea angajarii unei femei in casa (care sa fie platita din salariul lui, fireste! :P )

2. Accepta ca ai gresit!
Cu siguranta ai in jurul tau cupluri care se cearta din nimicuri, chiar si persoane casatorite. O disputa mica poate genera intr-o cearta serioasa. Poate tu esti cea care a gresit, insa atunci cand realizezi asta, din orgoliu, tot nu vrei sa lasi “garda” jos. Renunta la orgolii, reevalueaza discutia, vezi de unde s-a pornit de fapt si iarta cuvintele spuse la nervi, mai ales daca neintelegerea a pornit de la tine.

3. Nu incerca sa il transformi pe cel de langa tine intr-o… clona
Uneori problemele in cuplu apar ca urmare a gusturilor diferite pe care le au partenerii. Tie poate iti place la nebunie sa mergi la mare. El uraste soarele. Nu e nimic rau in asta. Poti incerca sa-l fortezi, doar de dragul tau, sa petreceti toate vacantele pe litoral?! C

u siguranta o idee inteleapta ar fi sa alternati concediile, astfel incat sa ii faci si lui pe plac, sau macar sa il “ademenesti” cu cateva weekend-uri la munte, inainte de mult-asteptata ta vacanta, din care vrei sa te intorci cu un bronz pe cinste. Ca doar… asta ai asteptat tot anul! Pentru sanatatea unui cuplu e bine sa respecti diferentele de gusturi si opiniile celuilalt. Nu face un job din a-l transforma pe cel de langa tine in clona ta.

4. Invata sa fii nu doar iubita, ci si prietena! Asculta-l si cand este vesel si glumet si cand are probleme fie la job, fie cu parintii. Asa va sti ca este cineva langa el si la bine si la rau, ceea ce ii va asigura confort psihic nu numai lui, dar si legaturii dintre voi, intr-o casatorie.

5. Nu-l transforma intr-o jucarie utila doar pentru fericirea ta.
Dup ace reusesti sa iti gasesti un partener, nu trebuie sa il folosesti in permanenta doar pentru a fi tu fericita. N-ar trebui sa i te plangi atunci cand el nu e prezent langa tine ori pentru ca nu iti acorda atentie si nu e afectuos zi de zi, ora de ora.

Pentru fericirea in cuplu incearca sa-ti pastrezi independenta si sa fii fericita si cu viata ta extra cuplu. Acorda-i si partenerului aceeasi libertate de miscare pe care ai vrea tu sa o ai. Altfel il sufoci. Fa-ti prietene cu care sa te bucuri iesind la un suc, ori in club, bucura-te de hobby-urile tale, bucura-te de viata, iar seara, dupa o zi incarcata impartaseste cu iubitul tau toate lucrurile de care te-ai bucurat in rastimpul in care nu ai fost langa el.

Partenerul de relatie, casatorie trebuie sa fie cel mai frumos lucru care sa-ti completeze stilul de viata si nu o jucarie care sa-ti inveseleasca ziua atunci cand vrei tu si cum vrei tu. Cu cat iti fortezi partenerul sa joace doar rolul de te face fericita, cu atat il vei indeparta de tine pentru ca nu va avea timp sa isi traiasca propria viata, ori pentru a se bucura de propriile hobby-uri sau de oamenii din jurul sau. (Articol preluat de pe site-ul fetelebond.ro)
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.