De ce nu ma mai iubesti?

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Vizitator

De ce nu ma mai iubesti?

Mesaj de Vizitator » 10 Feb 2013, 13:26

O mare intrebare... Cand s-a stins pasiunea aceea de la inceput? Cu ce, unde si cand am gresit de s-a intamplat asta? Oare e altcineva la mijloc? Intreberi, intrebari, intrebari.... Hai sa cautam raspunsuri si intrabari!

leopard
New member
Mesaje: 1
Membru din: 27 Sep 2014, 05:15

Re: De ce nu ma mai iubesti?

Mesaj de leopard » 27 Sep 2014, 16:27

Cind se termina sau cind se ofileste acea iubire care cindva iti dadea fiori si te facea atit de fericita? ei bine in momentul cind unul din voi face prima greseala, Fara asi da seama, lundo in gluma si crezind ca pe celalant nul doare.Nu ma refer aici la acea greseala de a te insela cu alta sau cu altul.Sunt mii de greseli care pe parter il face sa se raceasca de tine.Si care din respect ptr tine si mai ales din educatie, el sau ea se retrage usor usor din viata ta, fara ca tu sa-ti dai seama la timp si sa mai poti repara ceva.Si deodata incepi sa-ti dai seama, dar din pacate e prea tirziu.Asa dar aveti mare grija .

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.