Swing si iubire?.....discutie despre implicatii ulterioare

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Vizitator

Swing si iubire?.....discutie despre implicatii ulterioare

Mesaj de Vizitator » 25 Apr 2013, 17:43

Buna ziua
Incerc sa prezint o situatie personala,am nevoie de sfaturi,mizez pe sinceritatea si discretia celor care comenteaza,poate fi un exemplu de viata de care se poate lovi oricine.
Despre ce este vorba......am fost casatorit destui ani,am trait la Timisoara,un oras deschis si tolerant,am participat cu fosta sotia la multe intalniri intre swingeri,cu bune si rele,insa aceasta atitudine te marcheaza o viata intreaga.
Sunt divortat de 2 ani,timp in care nu am avut pe nimeni langa mine stabil,m-a avantajat numai relatia libera ,deschisa si neimplicata,sa ma exprim asa,avand in vedere ca am schimbat orasul,am schimbat jobul,am schimbat prietenii.....si tot swing s-a numit ce am facut.
Insa m-am indragostit de o femeie mai speciala,nu am crezut ca se mai poate,insa acum vine problema........s-a culcat cu unul din prietenii mei de swing,si acel barbat fiind in relatie de swing,ba mai mult,acel prieten ,,pacalind-o,, la nivelul .....,,draga,eu nu sunt legat de nimeni,cu mine poti avea o relatie de viitor!,,........ei bine,de cand am discutat cu acel prieten si am inteles cate ceva din fosta relatie,parca nu mai stiu cum sa socializez cu iubita mea,cu prietenul de swing,cu cei din grupul nostru,sa ma exprim asa,parca nu mai sunt sigur pe sentimentele mele,pe viitorul relatiei noastre intr-un anumit context......iubesc sau accept in continuare partidele de swing oferite de prietenul meu.....el este cel care ,in lipsa doamnei lui(medic fiind!),,,agata,, doamne pentru swing si apoi socializeaza sa se intample evenimentul!
Eu am stiut destul de tarziu despre aceste ,,evadari,, ale prietenei mele,insa swingul e una,iubirea e alta......sunt intr-o dilema totala daca relatia noastra trebuie salvata,in detrimentul vechii prietenii,sau rupta,sau.....nu stiu ce varianta sa aleg sa fie bine la toata lumea!
De fapt ma doare ca prietenul meu stia ca este cu mine,insa a reusit sa o seduca.....mergeam in swing,fara sa banuiesc ca prietena mea este iubita prietenului de swing!
Vreau pareri directe,fara menajamente,invata toata lumea pe viitor din acest exemplu real de viata!
Multumesc celor care au curaj,accept orice discutie si incrucisare de spade ale mintii pe acest subiect destul de delicat!
Toate cele bune tuturor participantilor la discutie si de pe site
cu respect
emil guler

Scrie răspuns