Socializarea si prima data cand........

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Donna
Member
Mesaje: 24
Membru din: 11 Mar 2015, 08:14
Localitate: Constanta

Socializarea si prima data cand........

Mesaj de Donna » 11 Mar 2015, 08:35

Site-urile de socializare sunt o punte intre oamenii de diverse categorii sociale, aparent fara vise sau visuri comune, fara obiceiuri si afinitati comune dar totusi cu un numitor comun, pentru ca in locul discutiilor constructive, ar fi existat doar refularile fiecaruia din fata monitorului vis-a-vis de viata sociala.
Se stie ca oamenii in general, sunt impartiti in doua categorii: deschisi si doritori sa incerce ceva nou si circumspecti la orice noutate sau schimbare de la rutina zilnica.
Deci va provoc la o discutie, de preferat, sincera:
Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data, virtual sau real si ce anume daca nu sunt prea indiscreta? Puteti sari peste amanuntele intime daca exista, ca noi intelegem....de fapt, nu intelegem dar acceptam :lol:

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.