De-ale tineretii valuri...

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Donna
Member
Mesaje: 24
Membru din: 11 Mar 2015, 08:14
Localitate: Constanta

De-ale tineretii valuri...

Mesaj de Donna » 11 Mar 2015, 08:39

Apropos de "posta": voi cei de varsta mea (40+) si in special baietii va mai aduceti aminte ce prostioare faceati cand aveati 16-18 de ani si minte cat o nuca?
eu tin minte o "ceva":
Aveam o prietena in liceu la fel de dilie ca mine, parca un pic mai tare (totusi)cu care intram intr-o buda la baieti si taceam chitic toata pauza ca sa-i ascultam ce vorbesc. ce discutii misto aveau si ce planuri puneau ei la cale....imi aduc aminte de 3 fraieri din clasa noastra care isi disputau fetele din clasa si aveau si un plan: sa le ia pe rand fiecare la vrajeala si la ala care ii pica vreouna, sa o plaseze celuilalt iar fata sa treaca pe la toti trei. ghinionul lor a fost ca nu eram decat 10 fete in clasa iar 2 dintre ele (adica noi) le stiam planul.. :lol: asa ca au trebuit sa treaca la celelalte clase. la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului, am povestit si de prostioarele astea iar ei inca se mai simteau jenati... :D
Voi va mai aduceti aminte ce "planuri" ati pus la cale in tineretile voastre?

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.