Cum seduci o femeie ? Sfaturi.

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 271
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Cum seduci o femeie ? Sfaturi.

Mesaj de Cupidon » 29 Oct 2017, 08:49

Exista metode rapide pentru a crea o atractie sexuala si pentru a seduce femeile care iti plac? Cheia pentru a utiliza cu succes anumite tehnici consta in: trebuie sa faci ceea ce simti. De obicei, cand invatam cateva dintre abilitatile de baza ale modului de a seduce o femeie, suntem incredibil de nervosi si nesiguri.

Prin adresarea catorva intrebari directe, puteti masura nivelul de interes fata de voi al unei femei, fara ca interlocutoarea sa aiba idee despre ce incerci sa faci. Puneti intrebari simple despre locul unde a crescut, care este activitatea zilnica, ce ce job are, ce ii place sa faca ca sa se distreze, cel mai nebunesc lucru pe care l-a facut vreodata etc. Persoana care pune intrebarile este cea care controleaza conversatia. Asigurati-va ca, in afara timpului in care adresati intrebari, lasati femeia sa conduca conversatia. In acest fel veti ramane misterios si interesant.
Cum seduci o femeie ?

Daca doriti cu adevarat sa cuceriti o femeie oferiti-i pur si simplu numarul de telefon. Acesta este un mod de a-i spune ca sunteti un bun prieten si ca doriti sa continuati conversatia si in alta zi. Atunci cand ea initiaza contacte, o face in speranta ca veti fi din nou impreuna pentru a face ceva deosebit.

Atunci cand exista o chimie puternica intre voi, tot ce trebuie sa faci este sa te uiti in ochii ei si sa ii spui pur si simplu: Te vreau! Esti uimitoare! Invit-o la un pahar, la o petrecere, un bar sau in alt loc public.

Fie ca sunteti la prima intalnire sau aveti de gand sa seduceti o femeie care va place la petrecerea la care luati parte, ar trebui sa mergeti prin inca trei sau patru locuri diferite inainte de o duce acasa. De ce? Cele mai multe femei fac dragoste cu barbatii nou cunoscuti in a treia sau a patra seara. Plimbandu-le in trei sau patru locuri diferite, intr-o singura noapte, este echivalentul psihologic a trei sau patru zile diferite. Femeilor le place sexul la fel de mult ca si barbatilor.

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.