Un nou brand de dating 2019 - Cupidon

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Un nou brand de dating 2019 - Cupidon

Mesaj de Cupidon »

Salutare,

Dupa o perioada de 4-5 ani in care un site de care ma ocup, a ajuns organic pe prima pagina de rezultate in SERP, loc 4, am decis sa diversific canalele de promovare si doresc sa investesc in popularizarea unui nou brand de dating. Inregistrarea lui ca marca la Osim, nu este evident suficienta.

Nu prefer campanii de advertoriale cu linkuri do-follow. Totusi, las la latitudinea autorilor site-urilor respective, daca prefera sa foloseasca un link do follow sau unul nofollw. La capitolul "populariazare" a unui Brand / Site, toate linkurile isi vor face bine treaba. As indrazni sa spun, pentru un somn linistit, linkurile 'nofollow' ar fi la fel de apreciate de utilizatori si de Google. Pentru beneficiar, va conta calitatea siteului care vorbeste despre acel Brand / Site.

Nu urmaresc sa influientez in mod artificial pozitia site-ului in rezultatele de cautare, deoarece pe termen lung, ar fi o abordare gresita tinand cont de politicile Google. Sunt convins de acest aspect.

Tot la fel de convins sunt ca:

1.) Google nu va penaliza niciodata webmasterii care pun linkuri nofollow catre alte siteuri.
2.) Google, nu va penaliza vreodata webmasterii care isi vor populariza siteurile in mod ortodox, conform conditiile sugerate de SE, chiar daca vor plati pentru asta.


Concret:

Numele brandului: Cupidon

Sunt interesat de mentionarea bandului Cupidon in fraze - articole noi, sau deja existente. Accept sa se puna link cu rel="nofollw" pe brand, absolut nici o problema.

Scopul: Popularizare in randul utilizatorilor. Evident platesc pentru asta.

Nu doresc linkuri in comentarii, ci doar in corpul textului, de preferat undeva la inceputul articolului, maxim in al treilea paragraf. Site-ul respectiv trebuie sa aiba un PA DA de minim 30.

Pentru mai multe detalii, va raspund cu drag in privat.

Multumesc.

:)
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.