Cat timp dureaza pana intalnesc sufletul pereche?

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 282
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Cat timp dureaza pana intalnesc sufletul pereche?

Mesaj de Cupidon » 19 Apr 2020, 14:43

Sunt multi factori care contribuie la durata gasirii unor persoane compatibile... deoarece cautarea tine cont de varsta, aspect fizic, sistemul de valori, hoby-uri / stiluri de viata comune si nu in ultimul rand de locatie. Noi tinem seama de exigentele individuale exprimate la înscrierea pe Cupidon.ro si incercam sa va propunem doar profile compatibile.

Sa avem in vedere doua aspecte :

Fiecare persoana are un anumit standard, educatie si statut social, fiecare este situat pe un anume palier, are anumite exigente personale si un sistem de valori bine definit.

In ceea ce priveste cunostintele locale, Agentia Cupidon sa straduieste ca sa gaseasca fiecarei persoane jumatatea sa, tinand seama de nevoile individuale exprimate.

Unele persoane sunt mai norocoase, altele trebuie sa astepte mai mult. Cert este ca agentia matrimoniala propune profile compatibile. Acceptul sau refuzul apartine fiecarei persoane.

In ceea ce priveste cunostintele externe, cu domnii din strainatate, Agentia Cupidon nu poate interveni in mod direct. Domnii se inscriu la agentiile partenere din strainatate. Ei selecteaza din baza de date persoana/persoanele corespunzătoare exigentelor lor. In caz ca un barbat din strainatate doreste sa va contacteze, va vom anunta.

Agentia matrimoniala Cupidon - o activitate conceputa pentru a raspunde exigentelor persoanelor singure care sunt in cautarea unui partener de viata stabil, care doresc sa mearga la sigur si sa beneficieze de cunostinte personalizate si de calitate. Agentia matrimoniala este alegerea ideala pentru persoanele care nu doresc sa piarda timpul online, persoane care sunt realmente motivate, care nu au timp sa se dedice sferei sentimentale din cauza serviciului.

Obiectivul nostru este a de a-ti crea diverse oportunitati pentru a gasi sufletul pereche, pentru a gasi partenrul de viata mult dorit. Agentia Cupidon, ofera tuturor celor care-si cauta un partener, posibilitatea clara de selectie intr-un cadru civilizat si discret, sansa de a cunoaste persoane serioase, din tara si din strainatate in vederea intemeierii unei familii.

Asiguram cele mai bune servicii de intermediere intre persoanele singure interesate de o relatie stabila si serioasa in Franta, Italia si in Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu si alte orase din Romania.

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.