Ce isi doresc barbatii de la femei ?

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
Avatar utilizator
Cupidon
Site Admin
Mesaje: 285
Membru din: 26 Mai 2008, 16:52
Localitate: Bucuresti
Contact:

Ce isi doresc barbatii de la femei ?

Mesaj de Cupidon »

Multe dintre noi crestem auzind lucruri nu tocmai adevarate despre ce isi doresc barbatii intr-o relatie si ce se asteapta de la o sotie. Sunt atat de multe lucruri total eronate pe care femeile le aud despre barbati incat in fiecare zi primesc mail-uri in care sunt intrebata: “Cum sa il fac sa creada ca nu il plac, ca sa ma vrea?”, “Cum sa ma port mai prieteneste ca sa ii faca placere sa-si petreaca timpul cu mine?”, “Cum sa ma prefac ca nu sunt suparata pe el atunci cand de fapt sunt furioasa?”.

Adevarul este ca barbatii sunt mult mai emotivi si se bucura de intimitate mai mult decat le acordam noi credit. Adesea, permitem ca minciunile societatii sa ne afecteze si sa ne impiedice sa fim noi insene in preajma barbatilor si sa ne exprimam sentimentele. Iata cele mai obisnuite prejudecati legate de ceea ce isi doresc barbatii:

1. Barbatii isi doresc o femeie care sa se poarte ca unul din amici

Poate ca in liceu si in facultate isi doreau asta pentru ca aceia au fost anii in care puteai sa iesi cu baietii intr-un grup, sa te cuplezi cu cativa dintre ei si sa te porti de parca dragostea si angajamentul iti pareau prostesti. Aceasta e perioada in care poti avea un prieten cu beneficii si sa te simti bine asa, mai ales ca poti experimenta pe masura ce te maturizezi. Dar acum nu mai esti la scoala, iar barbatii maturi si masculini isi doresc femei feminine. Vor sa simta ca isi doresc sa se poarte exemplar pentru a te impresiona la o intalnire. Barbatii se indragostesc atunci cand intalnesc o femeie care ii face sa isi doreasca sa fie mai buni, iar cel mai bun mod de a reusi sa ii trezesti acest sentiment este sa fii eleganta, stilata, increzatoare si sa nu accepti sa ai prieteni cu beneficii ca substitut pentru o relatie serioasa.

2. Barbatii urasc femeile emotive

Cu toate am auzit cum barbatii se schimba total atunci cand femeile devin emotive. Multe dintre noi am fost etichetate ca irationale sau chiar nebune. Cu toate acestea, barbatii nu urasc femeile emotive, doar detesta atunci cand o femeie nu e capabila sa isi comunice sentimentele intr-un mod simplu si direct. Atunci cand vine vorba de relatii, cheia este comunicarea. Ceea ce barbatii isi doresc este sa te inteleaga si apoi sa fie capabili sa te inveseleasca. Atunci cand un barbat poate sa aline sentimentele unei femei, el simte ca reusit o mare realizare, dar atunci cand e coplesit de lacrimi si urlete, simte ca a esuat si se retrage.

3. Barbatii adora misterul

Aceasta e una din cele mai mari presupuneri eronate atunci cand vine vorba de intalniri si ceea ce isi doresc barbatii. Barbatii nu isi doresc sa ramana intrebandu-se cine esti cu adevarat si cu ce te ocupi in realitate atunci cand spui ca esti ocupata. Nu face pe un barbat sa se simta nesigur in preajma ta. A mentine un barbat interesat prin a-l face sa se simta nesigur nu duce tocmai catre iubire. Ceea ce isi doresc barbatii e sa fie surprinsi de misterul feminitatii tale. Ei adora sa vada ca suntem atat de diferite de ei, cu toate produsele noastre de infrumusetare, cu empatia si blandetea noastra, cu vulnerabilitatea si senzualitatea care ne caracterizeaza.


4. Barbatii nu apreciaza femeile inteligente si amuzante

Exista un tip si un loc potrivit pentru anumite tipuri de glume. Daca glumele tale sunt mai degraba taioase si rautacioase decat simpatice, poate ar fi bine sa stai putin si sa te analizezi. Ceea ce barbatii isi doresc este sa se simta in siguranta din punct de vedere emotional alaturi de o femeie si sa se simta bine in preajma ei. Daca tipul tau de umor il face sa devina defensiv, atunci cu siguranta nu va aprecia acest mod al tau de a fi amuzanta.

5. Barbatii isi doresc doar ceea ce nu pot avea

Un barbat matur si dispus sa-si asume un angajament pentru ca isi cauta o sotie cu care sa isi intemeieze o familie, nu e interesat sa umble dupa fusta ta. El vrea sa te cunoasca mai bine si sa vada cat de mult ii impartasesti interesele. Un barbat care isi doreste doar ceea ce nu poate avea e de neincredere.

Barbatii isi doresc ca femeia cu care se intalnesc sa merite orice efort de-al lor. Daca te respecti si te astepti in mod politicos si bland sa se poarte exemplar, un barbat adevarat va face tot posibilul pentru a te impresiona si pentru a te captiva. Nu trebuie sa joci jocuri pentru asta.
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.