povestea mea de dragoste

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
doinitza
New member
Mesaje: 9
Membru din: 16 Iun 2010, 09:13

povestea mea de dragoste

Mesaj de doinitza » 16 Iun 2010, 19:13

La inceput a fost atit de frumos....totul ce vedeam in jur era in roz...dar la un moment dat s-a spulberat totul.Ai devenit altul,nu-mi mai sunai,nu ma cautai,pina la urma si numele meu la-i uitat....acele momente de grea incercare au fost cele mai oribile din viata mea ,am devenit un simplu om ranita de o dragoste oarba...Dar eu iubeam,si in inima mea era numai numele tau.Am suferit.....


Dar m-am sculat si am inceput ca sa caut mai departe,sa-mi caut o lume a mea,o lume in care sa ma simt eu atotputernica,o lume in care dragostea este dirijor,iar tu?tu ai ramas in amintire,o amintire grea si ciudata de care nu mai am nevoie.Si acum sunt eu stapina pe mine,singura....dar nu oarba!


Poate caci mi-am dorit ceva frumos,unic ...dar totul nu a ramas decit o amprenta pierduta in timpul fugar....la fel si tu ai ramas un gind care din cind in cind imi invaluie sufletul....dar ce mai are rost ?fiecare din noi si-a ales drumul pe care va merge toata viata.

Ana -Maria Coroianu
New member
Mesaje: 3
Membru din: 08 Mar 2015, 20:00

Re: povestea mea de dragoste

Mesaj de Ana -Maria Coroianu » 08 Mar 2015, 20:20

Frumos.............si dureros totodata.Dar ce a declansat asta? ma rog.doar voi doi stiti .Se fac multe greseli si dint-ro parte si alta.Nedindu-ne seama la timp de ele,se ajunge la despartiri.Ajungem la suferinta si disperare.Micile sau marile noastre grseli necorectate la timp fafa de cel pe care il iubim,il face in timp ca el sa se indeparteze de noi, asa finut fara a ne da seama.Iar cand lui ii vine bine, ne paraseste.

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.