Ai vazut vreodata un accident cu ochii tai?
Ai vazut vreodata un accident cu ochii tai?
Sa presupunem ca ai vrut sa mergi pana la magazinul din colt. Pe cand sa treci strada, pe zebra are loc un accident... trece cineva strada si masina loveste acea persoana. Ti s-a intamplat sa vezi asa ceva? Cum ai reactionat? Ai facut ceva sa sari in ajutor sau ai fost prea socat/a sa mai poti face ceva? Ai ramas... sa zicem cu sechele emotionale... ai avut cosmaruri, accidentul respectiv te-a urmarit o perioada?
Re: Ai vazut vreodata un accident cu ochii tai?
Nu mi s-a intamplat sa vad accidente atunci cand s-au intamplat ci dupa.... Pur si smplu astfel de privelisti te marcheaza si te urmaresc mult timp. Traim in secolul vitezei, multi vor masini bune, cat mai rapide insa putini sunt constienti de faptul ca, atunci cand se urca la volan trebuie sa fie in pemanenta vigilent , pentru ca neatentia costa vieti!
-
- New member
- Articole: 8
Mie mi s-a intamplat sa fiu o parte dintr-un accident....in care mi-am pierdut cel mai bun amic...oricat ii apasam pe rana sa nu sangereze tot s-a stins in bratele mele....asta mi se pare cel mai mare chin,sa privesti neputincios cum ti se stinge in brate o persoana draga tie.....
Am vazut un carut de bebelus sub rotile unei masini pe trecerea de pietoni. Am fost socata, am plans si mintea mea a luat-o razna pentru ca si eu aveam acasa un bebelus.
Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.