Ai de ales: student 21 ani sau om de afaceri 40 de ani

Ai relatie cu probleme? Ai intrebari despre dragoste? Cauti sfaturi despre relatii! Cu ajutorul lui Cupidon treci mai uşor peste o despărţire, găseşti puterea să te îndrăgosteşti din nou, afli cum să-l cuceresti pe bărbatul viselor tale şi cum să ai o relaţie pasionala. Relaţii complicate şi tensionate, nepotriviri, despărţiri dureroase… sunt problemele pe care le poţi rezolva citind sfaturile noastre pe Forum.
iuby33
Member
Mesaje: 50
Membru din: 07 Iul 2010, 16:41

Ai de ales: student 21 ani sau om de afaceri 40 de ani

Mesaj de iuby33 » 08 Iul 2010, 18:00

Sa presupunem ca esti o fata care are un prieten in varsta de 21 de ani si care este student. Exista si un tip de 40 de ani, om de afaceri cu o situatie financiara buna, care este indragostit lulea de tine.
Tu esti indragostita de prietenul tau, student. Dar lumea din jurul tau iti spune ca ar fi bine sa-l lasi si sa-ti indrepti atentia catre tipul mai in varsta, cu situatie financiara foarte buna.
Ce ai face daca ai fii in situatia fetei?

Vizitator

Re: Ai de ales: student 21 ani sau om de afaceri 40 de ani

Mesaj de Vizitator » 01 Dec 2011, 18:40

Depinde de mulţi factori...eu iubesc studentul, dar el m-o iubi?...dacă afaceristul e drăguţ şi respectuos...s-ar putea să-l aleg!

studenttimid
New member
Mesaje: 3
Membru din: 17 Noi 2014, 15:44
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Ai de ales: student 21 ani sau om de afaceri 40 de ani

Mesaj de studenttimid » 30 Noi 2014, 16:24

O femeie isi gaseste mereu ceea ce vrea, spre deosebire de un barbat.
O femeie bazata numai pe interes material nu va avea niciodata fericire si iubire in adevaratul sens al cuvantului.
Sa spunem ca o femeie stilata gaseste un bogatan mai batran si mai fraier cu care se casatoreste, iar dupa o vreme de cativa ani ea ajunge o vaduva bogata, dar tot nu va avea fericire si iubire. Se intampla mai apoi ca un smecher aratos si galant sa o seduca si dupa o vreme de cativa ani el ajunge un vaduv bogat, dar nici el nu are fericire si nici iubire in adevaratul sens al cuvantului, ci doar clipe de asa-zisa placere trecatoare. Are bogatie materiala, dar nu are implinire spirituala, iar in sinea sa se va simti intotdeauna in nesiguranta si singuratate. Cercul vicios continua.
Dintr-o pricina asemanatoare in Las Vegas se intampla frecvent sinucideri si infarcte neprevazute.

O femeie care nu va alege din prima interesul de bani si bogatie, ci dragostea, aceea va putea sa fie fericita si iubita de cineva bun, serios si devreme acasa, fara frica, din moment ce-si va atrage barbatul a fi indragostit de catre ea si cu care sa ramana toata viata.

Acestea sunt efectele principale. Niciun afacerist care se respecta nu se va casatori vreodata cu o femeie materialista, ci doar se va folosi de ea.
Sa stiti ca in SUA exista o secta foarte discreta in care femeia care si-a inselat barbatul este biciuita pana la sange, dar nu omorata, ci pusa sub juramant. Daca nu credeti, cercetati.

Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum Conecteza-te aici sau Inscrie-te daca nu ai cont.