Ce faci daca sotia se ingrasa excesiv dupa nunta ?

Organizarea nuntii, verighete, rochii de mireasa, costume, invitatii, flori fotograf si filmare, muzica, tort etc
Cupidon
Site Admin
Articole: 289

Ce faci daca sotia se ingrasa excesiv dupa nunta ?

Articol de Cupidon »

Se poate intampla ca dupa nunta, femeia frumoasa, sexy, trasa printr-un inel sa capete proportii, sa se ingrase peste asteptarile tale de barbat. Cum reactionezi daca sotia ta se ingrasa excesiv dupa nunta ?
Alexandru1962plet
Member
Articole: 37

Re: Ce faci daca sotia se ingrasa excesiv dupa nunta ?

Articol de Alexandru1962plet »

nu ar conta pentru mine sincer ,ar fi la fel de frumoasa ca la inceput....
costea35
Member
Articole: 84

Articol de costea35 »

.....ar fi o situatie foarte dificila pentru mine sa mi se ingrase peste masura nevasta. Nu stiu ce as face, eu sunt foarte atletic si nu-mi plac persoanele pline de grasime care pe linga faptul ca nu arata deloc bine fizic vorbind, au toate sansele sa sufere de diverse afectiuni ale sanatatii din pricina asta. Singura sansa ca sa mai raman impreuna cu o posibila sotie ingrasata ulterior casatoriei , ar fi frumusetea ei interioara .
yuzenek
Member
Articole: 55

Articol de yuzenek »

Mda.dam divort.
lorendy67
Member
Articole: 33

Articol de lorendy67 »

asta nu inseamna ca nu o mai iubesc.....o bag la regim
je_v_79
Member
Articole: 28

Articol de je_v_79 »

dak s-ar intampla asa ceva, normal ca am sta de vorba si vom gasi o solutie
sunt sigur ca nu din vointa ei s-a ingrasat, si impreuna vom gasi si vom inlatura cauza
roi2009
Member
Articole: 10

Articol de roi2009 »

Prin critici constructive, indirecte (fara sa o faci sa se simta ca e de vina) sa o convingi sa tina regim, sa faca miscare sa slabeasca intr-un cuvant. Nu este foarte usor, dar faptul ca nu mai e atractiva de multe ori duce la divort (tradare: foarte usor una care arata bine te poate convinge ca totusi nu esti fericit cu relatia pe care o ai).
Vizitator

Articol de Vizitator »

la dieta si la facut sport
cociu
Member
Articole: 30

Articol de cociu »

Este stiut faptul ca ingrasatul excesiv sau mai bine zis obezitatea nu este niciodata bine venita atat pt persoana care are aceasta problema cat si pt partenerul de viata cu toate ca auzim adeseori din partea multor persoane obeze ca nu le deranjeaza sau nu sunt frustrate de halul in care arata.Este o minciuna din partea lor pentru ca pe oricine l-ar deranja sa fie obez mai ales o femeie.Daca sotia mea ar face parte din categoria acelor persoane cu care nu se poate discuta problema ei atunci cred ca mai devreme sau mai tarziu s-ar ajunge la divort,insa daca este o persoana la care se vede ca ii pasa de ea si de mine atunci as incerca sa fac tot posibilul sa o aduc la normalitate. Sansele ca ea sa slabeasca sunt cu atat mai mari cu cat eu ca sot am un regim de viata sanatos,asta insemnand miscare si o alimentatie sanatoasa de la care ea sa poata lua un exemplu.Nu as putea avea pretentii prea mari de la sotia mea daca eu as fi obez si as baga in mine mii de calorii fara nici cel mai mic bun simt ...nu este asa?
Scrie răspuns

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.