intennetul poate gasi dragoste? cat dureaza?
intennetul poate gasi dragoste? cat dureaza?
se poate gasi o iubita pe net? cat de sigur?
Re: intennetul poate gasi dragoste? cat dureaza?
Eu am gasit mai multe ... ce-i drept nici una pe un site de socializare dar daca nu incerci, sigur nu reusesti insa sfatul meu e sa uiti de cat de sigur? sau cat dureaza? pentru ca asta mie-mi indica faptul ca tu cauti sex
Parerea mea

Parerea mea

Contrar tuturor asteptarilor mele...cunosc doua cupluri care s-au cunoscut pe un site de socializare...si ii cunosc chiar personal....nu le dadeam nici o sansa si totusi au ajuns chiar si la starea civila....deci nu are importanta ce cred eu...se poate sa ma insel....poate pentru ca mie imi plac lucrurile nepremeditate...
Multi pun problema increderii ... dar increderea este greu de castigat chiar si in viata mai putin virtuala. Ceea ce cred eu poate nu conteaza pentru tine, sau pentru altii... poate este doar o idee generalizata, insa iti pot spune ca fiind in spatele monitorului ai ocazia sa spui si sa "auzi" lucruri pe care altfel le obtii mai greu. Asta este un lucru bun, dar bineinteles, exista si dezavantaje ..
Nimic nu e sigur.

eu cred ca da .. atita timp cit te poti vedea ,auzi si cit de sincera e dicutia....dar nui valabila pt.toate siteurile
Depinde foarte mult de seriozitatea celor care se inscriu pe asemenea pagini.
Majoritatea vor ori doar sex, ori se cred niste prince si princess charming, isi fac un profil mai ca si un CV, apoi stau si asteapta. Li se scriu mesaje la care nu raspund, nici macar atat ca "uite nu sunt interesat/a"
Daca 2 persoane doresc cu adevarat "dragoste" mai bine spus o relatie, atunci se poate, dar doar daca amandoi fac niste compormisuri..
Majoritatea vor ori doar sex, ori se cred niste prince si princess charming, isi fac un profil mai ca si un CV, apoi stau si asteapta. Li se scriu mesaje la care nu raspund, nici macar atat ca "uite nu sunt interesat/a"
Daca 2 persoane doresc cu adevarat "dragoste" mai bine spus o relatie, atunci se poate, dar doar daca amandoi fac niste compormisuri..
Foarte multi si foarte multe dintre cele inscrise pe site-uri de socializare trateaza lucruirle cu indiferenta. Seriozitatea este relativa. Totul este considerat o curiozitate, o joaca intre adulti.
Multi spun ca noi am avut nororc prin faptul ca am intalnit perechea cu ajutorul internetului. Cred ca este nevoie si de noroc, de discernamant, de cautare intensiva.
Multi spun ca noi am avut nororc prin faptul ca am intalnit perechea cu ajutorul internetului. Cred ca este nevoie si de noroc, de discernamant, de cautare intensiva.
Sunt convinsa ca internetul iti poate aduce dragostea, chiar pe cea pe care o astepti de o viata. Chiar daca ai o varsta, ai ramas singur si vrei s-o iei de la capat. Poti intalni pe cineva pe care l-ai cunoscut in tinerete, ti-ar fi placut, dar intortocheatele cai ale vietii l-au departat si n-ai mai stiut nimic de el. Sau poate sa intalnesti prima data pe cineva, sa-l cunosti in marile ,,gradini'' ale netului, sa ai norocul sa-l vezi si real si apoi, iubirea sa se aprinda. Exemplific cu un caz real: o noua colega de-a mea, era vaduva de vreo patru ani. Vazandu-ma ca lucrez la calculator si pe internet, m-a intrebat daca nu stiu vreun site de Matrimoniale . Nu stiam, pe atunci (acum vreo 4-5 ani). Am descoperit intamplator ,,Sentimente.ro''. Cata bucurie sa cunosti oameni noi, sa poti vorbi cu ei, sa faci schimb de pareri... Am descoperit astfel un barbat atractiv pentru colega mea. Ea nici nu stia sa scrie la calculator. Scria... o litera pe ora... Scriam eu in locul ei. Apoi, incet-incet a invata si ea. La insistenta mea, s-a intalnit cu respectivul barbat, care nu era chiar din apropiere. Apoi (la insistentele fostei soacre - mama sotului ei mort) (cine ar mai crede ca exista astfel de soacre?) cei doi s-au casatorit. Si acum sunt impreuna, sunt fericiti si ei si copiii ei (el n-a avut copii) si...fosta soacra. iar colega mea este acum...nora cu doua soacre si se intelege foarte bine cu amandoua. Nu chiar incredibil, dar...perfect adevarat.
Eram foarte sceptica, nu credeam ca se pot intalni cazuri cu final fericit. Si totusi, cunosc 2 cupluri care s-au casatorit dupa ce s-au cunoscut pe internet. Unii dintre ei au deja o fetita de 2 anisori. Asadar astfel de relatii pot rezista in timp. Dar cred ca este vorba si de putin noroc. Daca nu suntem seriosi amandoi si nu ne dorim acelasi lucru ...Oare de ce sunt cautata de persoane din alte orase sa iesim in oras cand eu am scris clar ca sunt din Bucuresti?!
Sau cand scriu ca doresc o relatie serioasa ei dau mesaje din care rezulta ca vor altceva.. incercarea moarte n-are
Si totusi eu cred ca mai exista o speranta
sau poate sunt prea optimista 

Pentru a interactiona pe Forum: Conecteza-te aici sau Inscrie-te aici daca nu ai cont.