De ce acest site este cu plata?

Comparativ cu un site de matrimoniale gratuit, un site matrimonial cu plata are anumite avantaje atat pentru dumneavoastra cat si pentru ceilalti membri inscrisi, de exemplu: responsabilizeaza membrii, indeparteaza repede curiosii, persoanele insolvabile si vanatorii de aventuri, mareste sansele de reusita limitand numarul contra-candidatilor, va sporeste vizibilitatea profilului pe site, va ofera acces la suport telefonic, va promoveaza profilul, va garanteaza un anumit numar de intalniri in cadrul serviciilor personalizate, contribuie la autofinantarea cheltuielilor si la dezvoltarea unei platforme de dating mult mai sigure, fara profile scam si fara anunturi publicitare, etc.

Cat costa serviciile agentiei ?

Daca profilul dvs este interesant, completat cu detalii si poze recente de calitate, un alt membru deja abonat poate sa va contacteze gratuit, indiferent daca sunteti abonat(a) sau nu la serviciile agentiei matrimoniale. Asadar, cautarile si intalnirile reale organizate de Agentia Cupidon includ toti membrii inscrisi, femei si barbati, indiferent daca acestia au cumparat un abonament. Privilegiem profilele celor care cumpara un abonament.

  • ONLINE


   • Beneficii: Trimiteti mesaje private nelimitate pe site si pe chat. Cresteti vizibilitatea profilului afisandu-l automat in Sidebar si in pagina "Recomandari". Adaugati date de contact in descriere, daca doriti.
    Cat costa? 60 Lei total o luna, 300 lei total 6 luni, sau 500 lei total 12 luni. Cand va expira, daca veti dori prelungirea, veti face o noua plata. Noi nu reinnoim automat platile.

  • PERSONALIZAT


   • Pe langa toate avantajele formulei Online, prin aceasta formula de abonament Agentia se implica, cauta, verifica si garanteaza organizeaza unor intalniri reale cu persoane singure serioase care corespund preferintelor dumneavoastra. Onorariile agentiei: 3500 lei total pentru minim 3 intalniri personalizate. Daca doriti un serviciu ultra personalizat, "sur mesure", ne puteti contacta aici.

Plata abonamentului se poate realiza: Virament in contul de Lei / Euro, Plata prin SMS ptr serviciuld e corespondenta online, depunere la ghiseul Bancii Transilvania, Mandat postal, Online cu cardul Visa sau Mastercard

In perioada valabilitatii abonamentelor, puteti contacta profilele inscrise prin mesaje private pe site-ul Cupidon.ro - Destinatarii mesajelor vor fi instiintati automat pe adresa de mail comunicata in momentul inscrierii despre sosirea fiecarui mesaj. Suplimentar, mesajele trimise de dumneavoastră sunt atașate notificarii, astfel incat aveti garantia ca destinatarul primeste si citeste mesajul pe email, indiferent daca se conecteaza pe site-ul agentie sau nu. CUPIDON nu este responsabil daca primiti sau nu raspuns la mesajele trimise de dumneavoastra.

Data fiind complexitatea naturii umane, AGENTIA CUPIDON nu poate garanta reusita intalnirilor si nu-si poate asuma nicio responsabilitate cu privire la urmarile intalnirilor propuse. Responsabilitatea agentiei matrimoniale se limiteaza la obligatia de mijloace de inlesnire a unor intalniri intre persoane singure care si-au exprimat interesul de a cauta o relatie serioasa, pentru formarea unui cuplu.

Exista doua tipuri de servicii matrimoniale:

 • corespondenta pe site fara implicarea directa si personalizata din partea agentiei (Online)
 • corespondenta pe site cu implicarea agentiei PLUS recomandari & cautari personalizate (Personalizat)

Pentru cei care nu au timp sa citeasca amanuntele din pagina, site-ul agentiei este partial gratuit pentru femei (A), iar pentru barbati serviciile sunt cu plata (A si B).


Agentia Cupidon propune doua tipuri de abonamente:

1. ONLINE. Servicii matrimoniale de corespondenta pe site.

Abonamentul de corespondenta online costa doar 60 Lei total / o luna; sau 300 Lei total / 6 luni; sau 500 Lei total / 12 luni include :

 • acces la corespondenta nelimitata prin mesaje private pe site-ul agentiei, timp de una, 6 luni sau 12 luni.
 • posibilitatea de a cauta si organiza întâlniri dumneavoastră înșivă, fara interventia agentiei
 • consiliere, suport tehnic prin mail si telefon din partea Agentie matrimoniale Cupidon


2. PERSONALIZAT. Servicii matrimoniale personalizate - 3500 Lei total

Acest tip de servicii implica semnare unui contract de curtaj matrimonial, si include :

 • acces la corespondenta nelimitata pe site-ul agentie, timp de 12 luni
 • recomandam profilul dumneavoastră celorlati membri inscrisi si care se vor mai inscrie
 • organizam minim 3 intalniri personalizate in functie de cerintele dumneavoastra
 • va asiguram suport tehnic si consiliere personalizata prin mail si telefon
 • traducerea in franceza sau engleza, daca partenerul este din strainatate

Important : pentru persoanele deosebite, cu preferinte speciale, agentia poate propune servicii suplimentare de promovare in vederea atingerii rezultatelor asteptate.


Observatii :

Notiunea de Contract de curtaj (in sens general), este definita in dictionarul de Drept Civil astfel: Contract de intermediere prin efectul caruia o persoana numita curtier se obliga, in schimbul unei sume de bani, numita curtaj, sa procure persoanei pe care o reprezinta (adica reprezentantului) un contractant. In toate cazurile, curtierul este un comerciant independent care (de obicei) isi face profesie de intermediere; rolul sau este de a pune in legatura doi subiecti de drept in vederea incheierii unui contract. Inlesnind afaceri, dar neintervenind in contract, curtierul nu este responsabil de executarea necorespunzatoare sau de neexecutarea contractului a carui incheiere a intermediat-o. Lui ii revine doar obligatia de a garanta identitatea partilor pe care le pune in contact si de a le furniza acestora toate informatiile referitoare la afacerea ce urmeaza sa fie perfectata.

Contractul de curtaj matrimonial (obligatoriu pentru agentiile matrimoniale din strainatate) este contractul pe care o persoana neimplicata intr-o relatie de stare civila, il incheie cu un agent matrimonial, in speta cu o agentie matrimoniala, care se obliga, contra unei remunerari stabilite in prealabil, sa faca oficiul de a media cautarea, organizarea intalnirii si cunoasterea reciproca a potențialilor viitori soti.


Generalitati :

Accesul pe site-ul Agentiei a fost total gratuit pentru femei timp de 6 ani. CUPIDON a fost singura agentie matrimoniala din Romania care a oferit servicii personalizate gratuite. Insa, urmare a unor abuzuri repetate din partea multor doamne inscrise, a trebuit sa luam cateva masuri din urmatoarele motive :

 • se inscriau din lipsa de ocupatie, din curiozitate, din interese pur financiare sau din alte motive ascunse
 • date de contact false, nu raspundeau la mesajele agentiei sau ale membrilor, tratau cu indiferenta serviciile Agentiei matrimoniale
 • acceptau sa se intalneasca initial cu anumiti barbati, ulterior, fara a preveni, nu se prezentau la intalnire
 • unele aveau deja o relatie de dragoste sau erau chiar casatorite, dar cautau un barbat cu bani, sau ... mai "bun".

Asadar, preferam sa fim selectivi si pastram aproximativ 1000 de profile de femei serioase inscrise in agentie, decat 20 000 majoritar neserioase. Serviciile de corespondenta raman gratuite insa cele personalizate devin cu plata. Majoritatea doamnelor si barbatilor de rand din Romania nu concep sa plateasca pentru serviciile unei agentii matrimoniale. Tinand cont de situatia economica, păstram totuși cel mai ieftin abonament matrimonial, comparativ cu celelalte agentii matrimoniale. Pentru a pastra baza de date actualizata cu anunturi inca valabile, profilele inactive timp de 6 luni vor fi sterse. Desigur, daca dupa 6 luni mai sunteti singur (singura), va puteti reinscrie.

Trimite-ti un mesaj aici daca aveti o cerere/sugestie. Intre orele 8 - 20, ne puteti contacta telefonic la 0040 740 800 800 (numar de telefon cu tarif normal). Nu impunem nimanui sa faca apel la serviciile agentiei noastre. 90% din public confunda o agentie matrimoniala cu un site banal de matrimoniale. Notorietatea unei agentii matrimoniale este influientata direct de seriozitatea membrilor inscrisi. Membrii care platesc o taxa pentru un serviciu, il trateaza cu seriozitate.