Matchmaking Romania

CUPIDON este cea mai serioasa agentie de matchmaking din Romania. Clientii Agentiei sunt atat femei singure cat si barbati din Romania sau din strainatate care doresc cu adevarat sa intalneasca persoane compatibile pentru o relatie serioasa, in general cu scop de casatorie. Varsta clientilor este in general situata intre 25-50 de ani, cu mici exceptii. Organizarea si reusita intalnirilor matrimoniale tine cont de compatibilitatea persoanelor care se intalnesc. Matchmakingul presupune o asemanare, o apropiere a caracterelor, a hobby-urilor, a ocupatiilor celor doi potentiali parteneri.

Agentie de matchmaking

Nu este nici o diferenta intre o agentie matrimoniala si o agentie de matchmaking. In dictionarul limbii romane nu veti regasi "agentie de matchmaking" ci doar "agentie matrimoniala", sau popular: "pețit". Activitatea unei agentii matrimoniale presupune confidentialite si profesionalism. Desigur, sunt unele persoane care nu doresc confidentialitate ci doresc sa maximizeze sansele afisand online in mod public profilul lor matrimonial. Multe persoane au nevoie de un sprijin profesional in aria lor sentimentala. Singuratatea poate duce uneori la depresie. O agentie matrimoniala sau altfel spus o agentie de matchmaking este singura capabila sa ofere sfaturi si servicii personalizate de pețit profesionist in cautarea si gasirea sufletului pereche.

Serviciile de matchmaking sunt cu plata, atat pentru femei cat si pentru barbati. Puteti descoperi aici costul standard al unui abonament de matchmaking. Concret, accesul la serviciile de matchmaking este conditionat de neimplicarea in nici o relatie conjugala, de acceptul agentiei, de nivelul de pregatire al candatilor si de solvabilitatea acestora. Inainte de a putea fi recomandate pentru o intalnire, profilele sunt verificate.

Agentia actioneaza ca un filtru care elimina candidaturile persoanelor nepotrivite, ale celor care nu corespnd preferintelor clientilor premium. Cu alte cuvinte, agentia de matchmaking "recruteaza" persoane potrivite, tinand cont preferintelele clientilor premium, iar in cele din urma organizeaza intalniri individuale.

agentie de matchmaking

O agentie de matchmaking trebuie aiba personal calificat

A ghida partenerii spre relatii cu persoane compatibile, nu este un lucru usor, nici la indemana oricui. Este nevoie de o pregatire universitara in psihologie si de o experienta care se castiga in timp pentru cunoastere profunda a relatiilor de cuplu, a relatiilor heterosexuale. Nivelul si domeniul de pregatire al persoanei care se ocupa de cazul dumneavoastra, este foarte important. Rezultatul cautarilor este influientat de acest detaliu. De aceea este bine sa cereti agentiei de matchmaking dovezi referitoare la studiile absolvite de catre angajatii agentiei.

Ca responsabil al Agentiei CUPIDON, pot dovedi faptul ca sunt un foarte bun cunoscator al relatiilor de cuplu. Astfel, in cadrul lucrarii mele de master am analizat in profunzime aspectele casatoriei - ale divortului si ale recasatoriei . "Le mariage, la rupture du lien conjugal et le remariage". Administrarea cu succes a unei agentii de matchmaking nu este asadar la indemana oricui.

Cand va imbolnaviti mergeti la un medic cunoscut, nicidecum la un medic rezident. Tot asa, este important sa alegeti o agentie de matchmaking recomandata. Implinirea sentimentala este la fel de importanta ca si sanatatea fizica.

Aveti grija cui incredintati destinul dumneavoastra. O agentie de matchmaking va poate schimba viata in bine sau in rau.

  • Daca este o agentie buna, va va prezenta o persoana compatibila, alaturi de care veti trai in armonie toata viata.
  • Daca este o agentie fara experienta, ea va va face mai mult rau decat bine, prezentandu-va persoane total incompatibile.
  • Adaugati o clauza de rambursare partiala in caz ca agentia nu va fi capabila sa va prezinte persoane compatibile.

Cu deosebit respect,

Agentia de Matchmaking - Cupidon

Telefon - 0040 740 800 800