CINE SUNTEM ?

Suntem propabil cea mail mare agentie matrimoniala serioasa din Romania care intermediaza relatii matrimoniale pentru casatorie in tara si in strainatate, intre fete din Romania si barbati din strainatate. Avem o bogata experienta in domeniul intermedierii casatoriilor franco-romane si celor belgo-romane, a formarii cuplurilor matrimoniale mixte si al procesului lor de integrare in strainatate. Serviciul matrimonial este oferit gratuit pentru fete si doamne.


Candidatii Agentiei matrimoniale

Sunt barbati singuri celibatari divortati sau vaduvi, cu varste 25 - 60 ani , de diverse situatii sociale si profesionale, necasatoriti, divortati sau vaduvi. Ei locuiesc in Romania, Belgia, Franta, Italia, Luxembourg, Elvetia si Canada.


Candidatele din Romania

Fete sau Femei intre 18 si 50 de ani, din toata Romania, necasatorite, divortate sau vaduve, doritoare de a fonda o familie fericita printr-o relatie de dragoste alaturi de un barbat din strainatate.


Utilizarea site-ului de matrimoniale

Completati formularul de inscriere. Vi se trimite un cod pe adresa de mail. Verificati mailul si apasati pe link-ul din mail pentru a confirma inscrierea in cadrul Agentiei noastre matrimoniale. Apasand pe link-ul din mail, se deschide o fereastra de confirmare in care introduceti numele de utilizator si parola aleasa. Adaugati pozele Dvs prin meniul din dreapta, "administrare fotografii" si completati in intregime profilul in "modificare profil". Incercati sa scrieti in profil cat mai multe detalii descriptive despre dumneavoastra. Noi verificam datele Dvs si activam gratuit in 24 de ore maximum, posibilitatea ca Dvs sa puteti contacta toti membrii de la matrimoniale. Repetam: ADAUGATI FOTOGRAFII. Optional, cititi aici un articol despre conceperea profilului matrimonial pentru reusita relatiilor matrimoniale.Concretizarea intalnirilor matrimoniale

Fie dumneavoastra contactati barbatii care va plac direct pe site-ul CUPIDON trimitandu-le mesaje si organizand intaniri dupa bunul Dvs plac, fara intervenia noatra. Pe de alta parte, in momentul în care un barbat serios este interesat de profilul Dvs., noi va vom informa (prin e-mail sau telefonic) si va vom pune la dispozitie toate detaliile precum si fotografii sale. În cazul în care respectivul barbat corespunde preferintelor Dvs., sunteti rugata sa ne spuneti. Noi vom organiza intalnirea reala fie in Romania in locul stabilit de comun acord cu dumneavoastra si respectivul barbat.

Pentru orice intrebare suplimentara sau daca credeti ca nu va veti descurca cu inscrierea, contactati CUPIDON, casatorii in straintate, prin rubrica contact