Cand mergeti la prima intalnire sau la primele intalniri cu o femeie sau cu un barbat, intalniri organizate de agentie matrimoniala, se impune respectarea unor sfaturi pentru a avea un succes maxim.

  1. Trebuie sa fiti puntuali la intalnirile organizate de agentia matrimoniala. Daca stiti ca intarziati, anuntati din timp.
  2. Sa va prezentati imbracati bine, elegant, curat pe scurt sa aveti o vestimentatie potrivita intalnirii.
  3. Sa respectati bunele maniere si sa dati dovada ca sunteti o persoana educata.
  4. Incerati sa cunoasteti respectiva persoana fara a va opri la aspectul fizic ori la vestimentatie, ci privind persoana in ochi,incercand sa intrati in inima ei pentru a-i descoperi valorile,caracterul.
  5. La prima intalnire evitati sa vorbiti despre experientele dumneavoastra negative, despre fostii parteneri, despre problemele vostre.
  6. Evitati sa vorbiti prea mult despre dumneavostra ori despre intalnirile anterioare organizate prin agentie(daca este cazul).
  7. Ascultati sfaturile persoanelor din agentie si colaborati cu agentia matrimoniala pentru a alege mai usor perechea potrivita.
  8. Spuneti intotdeauna adevarul! Minciunile nu sunt constructive. Minciuna in privinta datelor personale nu va este in avantaj.
  9. Ramaneti realisti in ceea ce priveste sufletul pereche! Atentie la dragostea la prima vedere, deoarece de multe ori asa cum vine, asa si pleaca.
  10. Acesta este important deoarece cu fiecare contact reusit sau nereusit veti acumula experiente benefice pentru a judeca care sunt preferintele dvs.

Apropo de punctul 9, am putea adauga urmatoarele sfaturi: Nu va atasati prea mult prea repede. Femeilor nu le place sa fie grabite. Vor atentie, grija si pe cineva cu care sa
se bucure de viata (le enerveaza foarte tare un barbat insistent). Fiti atent, respectuos, bucurati-va cu adevarat de timpul petrecut cu ea. Asta va duce mai departe decat daca insitati si fortati lucrurile.


Femeile vor sa va cunoasca bine si sa se simta in siguranta, in acelasi timp. Incercati sa le sugerati prin fapte ca puteti face asta pentru ele si cu siguranta veti obtine rezultate bune. Va uram intalniri placute, mult succes in gasirea sufletului pereche!