Cum functioneaza acest site de intalniri matrimoniale ?

Acest site, oficial cunoscut ca Agentia Cupidon, poate face legatura intre membrii inscrisi in vederea unei relatii de dragoste pe termen lung, in general, cu gand de casatorie. Agentia noastra nu propune aventuri. Trebuie sa va inscrieti ca sa beneficiati de avantajele site-ului. Inscrierea dureaza cateva minute , este automatizata si se face apasand pe Inscriere. Acesta este probabil cel mai serios site de matrimoniale din Romania. Profilele nu contin poze indcente, nud sau cu tenta sexuala.


Cum ma inscriu ?

Inregistrarea pe site-ul Agentiei Cupidon este procedura prin care, barbati si femei majore poate deveni membri, pentru a intra in contact prin mesaje, sau prin intermedierea noastra, cu alte persoane singure, inscrise, sau neinscrise. Cine nu isi completeaza descrierea din profil sau cine nu adauga fotografii nu are sanse mari de reusita in gasirea parterului potrivit.

Completeaza formularul de inscriere format din urmatoarele elemente: Nume de utilizator, Parola, Date personale (cum ar fi data de nastere, un numar de contact valabil, care ramane confidential, deci neafisat in profilul vazut de ceilalti membri), Descrierea ta si descrierea persoanei pe care o cauti. Dupa completare, vei primi pe adresa de email, un mesaj de confirmare si de activare a contului. Daca nu primesti pe mail acel mesaj de activare in maxim 3 minute de la inscriere, inseamna ca ai introdus o adresa de mail gresita si deci trebuie sa te reinscrii cu o adresa de mail valida. Majoritatea greselilor provin de la scierea gresita a adresei de mail precum yahoo.ro in loc de yahoo.com sau invers. Acceseaza mailul tau pentru a activa contul si a incheia procesul inscrierii in Agentia Cupidon.

De ce nu ma pot inscrie ?
Exista mai multe motive posibile: fie nu ati completat toate campurile formularului de inscriere care au o steluta alaturi; fie nu ati introdus corect codul de verificare nerespectand literele mari sau mici; fie sunteti deja inregistrata cu acea adresa de mail. In cele mai multe cazuri se afiseaza sus motivul pentru care inscrierea nu a fost facuta cu succes. Daca este nevoie, contacti-ne si va vom raspunde. Inscrierile incepute de pe anumite telefoane mobile, nu se pot realiza.

Ce inseamna activare cont si cum se activeaza contul ?
Dupa ce ai urmat pasii de inregistrare, vei primi la adresa de email codul de activare al contului tau. Aceasta operatiune se efectueaza doar o singura data si este necesara pentru confirmarea adresei tale de email si a evita profilele false. Doar dupa activarea contului, devii membru CUPIDON. Pentru a activa contul tau apasa pe link-ul din email-ul primit de la Echipa CUPIDON. Ulterior vei intra pe site la adresa: cupidon.ro folosind numele de utilizator si parola completate la inregistrare. Iti sugeram sa verifici si celelalte foldere ale adresei tale de email (cum ar fi Bulk/Spam) pentru a regasi mesajul cu codul de activare in cazul in care mesajul nostru ajunge acolo. Adaugati adresa noastra in carnetul dumneavoastra de adrese mail, in casuta cu mesaje a mailului Dvs yahoo hotmail ect.

Ce inseamna mesajul "Email-ul exista deja" ?
Aceasta inseamna ca in baza noastra de date exista un cont asociat respectivei adrese de email. O data inregistrata pe site-ul nostru aceeasi adresa de email nu mai poate fi utilizata pentru crearea altui cont. Asadar apasati pe Conectare -> Parola uitata si introduceti doar mailul Dvs sa primiti o parola ce poate fi ulterior schimbata din Setari.

In ce masura datele mele personale sunt protejate
Numele de utilizator, descrierea ta (inaltime, culoare par/ochi, ocupatie, stare civila etc.), si tipul relatiei dorite sunt informatiile atasate public fiecarui profil. Insa, datele cu caracter personal, cum ar fi numele de familie, prenumele, adresa de email, numarul de telefon , sunt informatii, confidentiale conform dispozitiilor legale si nu se furnizeaza tertelor parti decat cu acordul dumneavoastra prealabil. Numarul de telefon serveste doar Agentiei pentru a fixa impreuna cu dumneavoastra anumite intalniri. Setati optiunile contului dumneavoastra. Pentru a modifica optiunile contului, limba, grafica, notificarile prin mesaje noi sau comentarii, apasati pe Setari, dupa ce va conectati cu numele de utilizator si parola folosita la intregistrare.

Cum sa reusiti intalnirile
Prima etapa este sa completati cu sinceritate profilul apasand pe Modifica Profilul, sa faceti o descriere de minimul 8 linii de text, sa creati un album, sa adaugati fotografii, sa trimiteti multe mesaje celorlati membri si sa adaugati numai in spatiul "Telefon" din Profil, un numar corect unde va putem suna pentru a fixa intalniri. Numarul de telefon nu se afisa public pe site pentru a evita apeluri la ore tarzii din partea unor persoane dezagreabile.

Cum se adauga / modifica fotografiile mari din albume
Cand sunteti conectat pe cupidon.ro apasati sus sau in dreapta pe cuvintele "pozele mele, albume", apoi in dreapta, apasati pe "ADAUGA ALBUM", scrii o descriere ce poze contine acel album, apesi pe TRIMITE. pare o confirmare de creare albumului. daca exista deja un album, apasati pe modifica Album iar deasupra pe mijlocul paginii, apare Adauga poze noi.

Deasupra descrierii albumului apasati pe "ADAUGA POZE NOI". Acum ai un spatiu de descriere a viitoarei poze si dedesubt "Selecteaza poza" ai un buton. Apesi pe el, vei fi dusa in imaginile tale sau in documentele tale. Apesi de 2 ori repede pe poza ce doresti sa o adaugi, apoi apesi jos pe Trimite. Asta este tot. Ai o poza mare adaugata in album. Ca sa adaugi altele, nu trebuie sa creezi alte albume, ci apesi pe Adauga Poza.


Pentru a adauga un Album cu poze
Te conectezi, apesi sus pe Pozele mele, Albume sau aici, apoi Apesi pe Adauga Album sau direct aici, apoi apesi in dreapta paginii pe Deschide Albumul, apoi Apesi deasupra pe Adauga poze noi, Se deschide pagina unde poti incarca Poza, o alegi din calculator si apesi pe Trimite.

Un profil fara poze este aproape inutil ! El nici nu iese la cautari, pentru ca este nerelavant. Puteti adauga in profil: muzica, poze, filme, cartea de oaspeti si puteti trimite /primi mesaje sau vorbi pe chat. Pentru orice alt ajutor va rugam sa ne contactati apasand pe rubrica "Contacti-ne", din josul paginii.

Daca aveti poze pe care doriti sa le ajustati, sa le modificati, acum o putei face simplu dupa ce incarcati poza pe site, apasand pe " Modifica poza". Un cadru va aparea pe po Dvs. Punand mouse-ul pe marginele sale, il puteti mari sau micsora si muta oriunde in cadrul poze asa incats a selectati partea care doriti. Api apasati dedesubt pe Trimite. Doar continutul patratului aparea ulterior asa cum puteti vedea in stanga poze, in previzualizare.


Cum pot sterge profilul de pe acest site?

Daca vreun utilizator va deranjeaza il puteti denuntza sau bloca incat sa nu va mai poata contacta. Daca din diverse motive doriti sa stergeti contul, apasati consecutiv pe: Setariri > Intimitate > Cine imi poate vedea contul > Sterge contul. Contul si toate datele Dvs, vor fi sterse definitiv! Cum se sterg comentatiile primite ? Intaii va conectati, apoi se apasa sus, pe CARTE DE OASPETI si apoi de acolo putei sterge comentariile facute de alti membri la profilul Dvs. Sau apasati aici: sterge profilul


De ce nu ma contacteaza nimeni ?

Probabil profilul dumneavoastra nu contine poze, nu este completat cum trebuie cu o descriere de cateva randuri, nu ati trimis mesaje... etc Nu veti gasi multe persoane onlide deoarece, in cadrul unei agentii matrimoniale, membrii nu pierd vremea pe internet si se asteapta ca noi, Agentia Cupidon sa va punem in contact. Insa, daca profilul Dvs este slab completat sau nu vorbiti o limba straina, sansele de a va pune in contact sunt diminuate.


Am uita parola de la contul meu sau numele de utilizator. Ce pot face?

Apasati sus pe cuvantul CONECTARE, se va deschide o pagina noua care contine un mic formular in care se pot introuce datele de conectare daca vi le amintiti. Daca nu, langa cuvantul TRIMITE, apasati pe linia rosie "Am uiatat parola...". Se va dechide o pagina in care vi se cere sa introduceti mailul si utilizatorul. Introduceti doar mailul folosit la inscriere sau ID-ul, apasati pe Trimite si veti primi imediat pe mail o cerere de confirmare a noii parole. Vi se trimite parola cu litere mari si litere mici. Va conectati pe cupidon.ro si o puteti schimba, apasand sus pe cuvantul SETARI.

Nu reusesc sa citesc mesajele primite, de ce ?

Exista doua motive posibile: 1. ai primit mesaj de la o persoana al carui profil a fost sters intre timp impreuna cu mesajele trimise celorlalti membri, deoarece ea trimitea mesaje publicitare, indecente, comerciale, ilegale. Nici mesaje, nici profilul respectiv nu mai exista pe site. 2. Nu poti citi mesajele pentru ca esti Barbat care nu a platit abonamentul sau nu ai adaugat mesaje in Forum. Serviciile noastre sunt cu plata pentru barbati.Tarifele sunt aici iar plata se poate face aici online prin carte de credit sau prin virament bancar .


De ce nu pot trimite mesaje ?
Nu poti trimite mesaje deoarece: fie nu ai facut inscrierea pe site-ul nostru cupidon.ro, fie nu ai platit un abonament. Serviciile de corespondenta ale acestei agentii matrimoniale sunt cu plata atat pentru femei cat si pentru barbati. Angajatii nostri sunt platiti pentru munca lor. Agentiile matrimoniale gratuite, apartin unei singure persoane, asadar firma respectiva nu are angajati, si implicit acele agentii propun servicii matrimoniale neprofesionale. Pagina cu tarifele serviciilor Agentiei Cupidon o puteti consulta apasand aici tarife agentie matrimoniala.

Utilizarea serviciilor personalizate ale acestui site ca agentie matrimoniala, nu este gratuita. Se percep onorarii pentru corespondenta si serviciile personalizate. Mai multe detalii despre abonamente si necesitatea lor gasiti aici in rubrica de intrebari si raspunsuri ale agentiei matrimoniale.

Daca aveti alte nelamuriri, ne puteti contacta oricand prin rubrica Contact sau telefonic, zilnic intre orele 8-20 la numarul de telefon 0740.800.800