Anunturi matrimoniale

Persoanele singure din România continua sa caute femei si bărbați prin anunțuri matrimoniale gratuite pe internet sau in ziare. Rezultatele sunt însă destul de slabe. Este o realitate care merita o scurta analiza cu atât mai mult cu cât in România numărul divorțurilor a crescut considerabil in raport cu numărul casătoriilor. Rubrica de matrimoniale de pe un site sau dintr-un ziar este in general structurata pe categorii:

 1. Bărbat caut femeie - Pentru prietenie, căsătorie
 2. Femeie caut bărbat - Pentru prietenie, căsătorie

Preturile aplicate de ziarele din orașele mari sunt in general mai scumpe pentru rubrica Matrimoniale, decât anunțurile publicate in alte rubrici. Un anunț de 10 cuvinte costa in medie 250 de lei/luna intr-un ziar din București si 200 de lei/luna intr-un ziar din Cluj, Iași, Brașov, Timișoara, Constanta. Numărul de exemplare / tirajul ziarului are un impact direct asupra prețului de publicare al anunțului.

Despre anunțurile matrimoniale gratuite

Experiența spune ca:

 1. rareori se întâmpla sa fie persoane serioase.
 2. intalnim persoane trecute de prima tinerete.
 3. multe anunțuri de escorte, videochat, masaj.
 4. bărbați care caută amante sau relații sexuale.
 5. prostituate caută barbati cu bani si generoși.
 6. femei, bărbați cu diferite obligații / probleme.
 7. informațiile publicate in anunțuri pot fi false.


Agentia matrimoniala - alternativa la anunțurile matrimoniale

Nu încape îndoiala ca persoanele serioase care au o anumită poziție profesională nu ar publica vreodată anunțuri nici pe internet nici in ziare întrucât ar risca sa fie contactate de oameni cu probleme. Astfel, dupa modelul serviciilor de matchmaking din străinătate, si in România s-au deschis agenții matrimoniale care intermediază relații serioase de dragoste între femeie si bărbați. Asadar o agentie matrimoniala te ajuta sa gasesti o femeie, un bărbat pentru relație serioasă, căsătorie. Ea ofera servicii matrimoniale personalizate, întâlniri reale cu femei, bărbați din Romania si din străinătate. Anunțurile membrilor recomandati sunt verificate in cadrul unui interviu individual. O agenție are datoria morala de a solicita documente care sa ateste identitatea membrilor precum si starea civilă, dovada pronunțării divorțului (unde este cazul), pregătirea școlară, ocupația, cazierului judiciar, etc.

Agenția matrimoniala acționează asemeni unui filtru care selectează in scop matrimonial, persoane singure ce au un statut social / profesional bine definit. Mulțumită unei implicări personale, rata de succes a întâlnirilor intermediate de către agențiile matrimoniale este mult mai mare decât cea a anunțurilor matrimoniale.

Principalii clienți ai agențiilor matrimoniale din România si Moldova sunt oameni de afaceri, antreprenori, avocați, medici, arhitecți, bărbați realizati din punct de vedere profesional.
Costul serviciilor matrimoniale personalizate nu este la îndemâna unui muncitor care câștiga un salariu minim pe economie in România, si cu atât mai puțin la îndemâna unui bărbat fără ocupație. Așadar, deși alternativa exista, ea este scumpă si adeseori inaccesibila publicului de rând.

In Romania, in strainatate, din ce in ce mai multe femei si barbati se inscriu la Matrimoniale si adauga anunturi matrimoniale gratuite de genul: caut o femeie serioasa pentru casatorie sau, caut un barbat necasatorit, divortat, vaduv pentru relatie serioasa. Mii de femei si barbati cauta jumatatea pe internet, altfel spus cauta marea dragoste pentru o relatie serioasa de iubire, pentru casatorie. Cel mai serios site cu anunturi matrimoniale este CUPIDON - Un site cu cateva mii de anunturi matrimoniale verificate, - femei, barbati singuri formeaza cea mai cunoscuta comunitate de matrimoniala din Romania.

CUPIDON este singura agentie matrimoniala din Romania care dispune de un site internet interactiv de calitate, cu anunturi matrimoniale verificate. Altfel spus pe langa activitatea unei agentii matrimoniale clasice, in care Agentia se implica activ in cautarea personalizata a partenerilor compatibili, membrii pot sa interactioneze online. Evident nu toate serviciile sunt gratuite deoarece eforturile depuse de agentie sunt considerabile.

Adaugam lista cu adrese de pagini web care contin anunturi matrimoniale, clasate dupa marile orase din Romania. Alegeti anunturile cu poze care vi se potrivesc, intre:

 1. Sunt femeie, caut barbat pentru casatorie, anunturi matrimoniale publicate de barbati.
 2. Sunt barbat, caut femeie pentru casatorie, anunturi matrimoniale publicate de femei.

Cauti fete frumoase, femei singure - anunturi matrimoniale cu poze ? Aici, in Agentia matrimoniala CUPIDON cu siguratanta cine cauta gaseste. Va oferim gratuit Anunturi matrimoniale cu fotografii - de la fete si femei frumoase si singure. Poze recente, doamne si domnisoare serioase pentru intalniri reale in Romania. Avem special pentru voi un forum despre relatii femei barbati pentru casatorie.


Fapt divers : Numarul femeilor care refuza sa-si intemeieze o familie, preferand sa ramana singure, s-a dublat in ultimii 30 de ani, potrivit unui studiu realizat de catre cercetatorii britanici. O treime dintre femei din Anglia traiesc singure, iar o femeie din cinci nu are copii. Potrivit studiului, milioane de femei frumoase au renuntat la ideea de a se casatori sau de a face copii inainte de varsta de 30 de ani. Aproximativ 52% dintre femeile cu varsta pana in 50 de ani nu au fost casatorite niciodata, procentul fiind de doua ori mai mare decat cel inregistrat la sfarsitul anilor `70. O treime dintre acestea nu au relatii de durata chiar daca locuiesc cu partenerii lor. La studiu au participat circa 18.000 de femei. Speram ca pe acest site nu veti intalni femei frumoase din Romania care vor sa ramana singure !

Si totusi daca toti barbatii din Romania cauta femei frumoase singure ce vom face cu femeile urate singure ? Orice femeie este frumoasa in felul ei chiar daca uneori este singura. Asta nu inseamna care un defect daca este singura. Daca nu erau femei singure, nu mai mai aveau barbatii ce sa caute. gata cu jocul de cuvinte. Apasa pe cauta femeie frumoasa si sigur vei gasi una care sa iti placa. Nu judecati o femeie doar dupa poze pentru ca pozele nu reprezinta mereu corect o femeie singura. Intalniri NU doar poze.
Zilele trecute am consultat statisticile unui motor de cautare pe internet in legatura cu cautarile matrimoniale. Piata matrimoniala din Romania este relevanta. Romanii sunt in cautare de relatii de dragoste, realtii matrimoniale. In trecere trebuie spus faptul ca chiar si barbatii sau femeile casatorite cauta relatii extraconjugale, aventuri discrete.

Barbatii din Romania, in special barbatii din Bucuresti, cauta anunturi matrimoniale cu fotografii, cauta fete si femei frumoase, singure. Un barbat doreste poze recente de la doamne si domnisoare serioase pentru intalniri in Romania. Barbatii . romani ca si barbatii straini cauta femei singure sau fete frumoase.

Nu se jeneaza sa ceara direct pe messenger poze de la femei atunci cand citesc anunturi matrimoniale. Fotografiile cu doamne si domnisoare serioase sunt la mare cautare in randul barbatilor de toate varstele, pe internet. Multi barbati din Bucuresti sau femei din Romania se inscriu acum intr-o agentie matrimoniala cu traditie, de exemplu pe www.cupidon.ro si publica anunturi matrimoniale pentru a intalni perechea. In Bucuresti, orasul cela mai mare din Romania, multe femei si multi barbati sunt singuri. Singuratatea este o povara si greu de suportat. Acest fapt explica in parte numarul mare de anunturi matrimoniale care sunt din Bucuresti.

Dragostea si casatoria fac parte din traditia romaneasca. Degeaba ai bani si palate daca nu esti implinit in iubire. Inscrie-te intr-o agentie matrimoniala din Bucuresti pe Internet si cauta o poze cu femei si fete singure sau cauta un barbat pentru casatorie. Pe acest site matirmonial puteti face o cautare gratuita si vedea astfel anunturi matrimoniale sigure de la barbati si femei, profile cu fotografii. Aceasta agentie matrimoniala este cu traditie, a carei activitate a continuat dupa ce fondatorul ei a intalnit o femeie frumoasa pe acest site, cu care s-a casatorit in anul 2009. In 2016 familia are doi copii.

Sinceritatea este unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei relatii de dragoste. Când vom trai ghidați după principiile "respect, comunicare, sinceritate și incredere" vom ști ca am pus bazele unei relații sănătoase și este doar o problema de timp pana la realizarea unei familii fericite. Altfel, cand intre femeile si barbatii nu dau dovada de sinceritate, relatia se destramă încet dar sigur. Ne dorim atât de multe de la perechea noastră, încât nu mai observam lucrurile mici și naturale. Îmi doresc respect, comunicare, sinceritate si încredere.