Rubrica de anunturi matrimoniale premium:

Anunturi Matrimoniale

O doamna distinsa, frumoasă, femeie de afaceri, cauta un barbat singur, prezentabil, manierat, realizat profesional, cu valori bine reprezentate, orientate înspre ideea de familie.

1. Ce vă putem spune despre ea ?

Este o doamnă elegantă, blondă cu ochi albaștri, armonios proporționată, stilată, cu farmec personal, dar în același timp cerebrală, bine ancorată în realitate, activă. Cu mare potențial de a oferi tandrețe, senzualitate și dedicare în cuplu. Seriozitate în asumarea responsabilităților! Este pasionată de literatură, teatru, muzică;-călătorii în locuri exotice;-deschisă și interesată în a descoperi locuri noi. A absolvit studii universitare, este antreprenor, are o situație financiară bună, este conectată social, este activă și plină de viață. (...) Pozele si alte informatii personale sunt confidentiale, la cererea dansei. Dumneavostra sunteti deocamdata un necunoscut. Daca va inscrieti pe acest site cu date reale si daca, in urma verificarii corespundeti profilului de barbat pe care il cauta, va vom oferi informatii suplimentare si eventual cu acordul dansei vom fixa o intalnire.


2. Ce căutăm mai exact ?

Cautam un barbat atrăgător, îngrijit, educat (studii superioare), onest, empatic, cu simțul umorului, cu valori familiale bine reprezentate, comunicativ, generos în exprimarea sentimentelor, cu apetență pentru viața socială, dispus să petreacă timp cu prietenii și să călătorească, cu situație financiară bună.


3. Sunteți interesat să vă întâlniți cu această doamnă?

Completați aici formularul de înscriere și apoi contactați-ne prin formularul de Contact pentru a stabili împreună locul și momentul potrivit pentru o discuție personală cu un reprezentant al Agenției Cupidon. O discutie preliminara este indispensabila pentru a elimina persoanele indezirabile care nu corespund cu criteriile de cautare ale dansei.


Informații despre Agenția Cupidon (alias Cupidon):

Cupidon este o agenție matrimonială serioasă din România care oferă servicii matrimoniale personalizate, matchmaking, întâlniri reale între femei singure și bărbați singuri, pentru relații de dragoste durabile, implicit căsătorie. Asadar Cupidon.ro nu este un simplu site de anunturi matrimoniale gratuite. [ Taguri Google Adwords: anunțuri matrimoniale, femeie divorțată caută bărbat, relație serioasă București, căsătorie, femeie de afaceri, eleganță, distinsă și romantică. ]

Contacteaza agentia Cupidon