Agentia Cupidon este specializata in intermedierea relatiilor pentru casatorie, relatii intre femei vorbitoare de limba romana din Romania si Moldova, cu barbati din strainatate. Pentru a intalni barbati straini, care doresc sa fodeze o familie, trebuie sa va inscrieti pe site-ul cupidon.ro Ulterior apasati pe Cauta, sus in meniu, si alegeti tara de unde doriti sa original acel barbat strain.

Recomandarea zilei este Bruno din Elvetia profil confidential.

Va anuntam ca barbatii straini, in cea mai mare parte, doresc o casatorie in strainatate. Foarte rar se intampla ca dansii sa vina sa se casatoreasca in Romania si sa se stabileasca aici. Trebuie sa constientizati acest lucru, implicit faptul ca prin relatia / casatoria cu un barbat din strainatate va trebui sa va mutati si dumneavostra in strainatate.


Agentia Cupidon nu intermediaza relatii interesate de bani, cum ar fi exemplu: anunturi marimoniale de tipul : caut un barbat din strainatate cu care sa am o relatie pe durata studiilor la facultate; caut o relatie cu un barbat strain care sa ma sponsorizeze aici in Romania; caut un barbat care sa mearga cu mine la shooping, etc.


Barbatii din strainatate, selectati de agentia matrimoniala Cupidon, nu sunt naivi precum cred unele femei din Romania. Asadar inscrierile domnelor si domnisoarelor din Romania, care au alt scop decat cautarea unei relatii serioase alaturi de un barbat din strainatate, nu sunt acceptate pe acest site de matrimoniale monitorizat continuu de Agentia Cupidon.


Alegeti profile de barbati din strainatate, apasand aici: cauta perechea din strainatate