Stiati ca exista mai multi barbati decat femei inscrisi pe site-urile de matrimoniale ? Sunt mai multi barbati care cauta femei pe Internet decat femei care cauta barbati. In general numarul barbatilor este dublu fata de cel al femeilor cand vine vorba de profilele de pe siteurile de intalniri.

Care sa fie explicatia ? Sa fie una hormonala ? Multe site-uri de intalniri pe Internet afiseaza un procentaj de 47% barbati si 53% femei. Acest procentaj nu este unul real. Este doar o problema de marketing.

Sunt totusi si cazuri adevarate. In cazul agentiilor matrimoniale, sunt mai multe femei inscrise decat barbati. Acest fapt se explica foarte usor. Serviciile fiind gratuite pentru femei, acestea se inscriu fara probleme. Barbatii insa, fie nu au bani, fie nu vor sa plateasca serviciile Agentiei. Astfel sunt mai putini decat femeile.

Chiar si pe site-urile obisnuite de intalniri online barbatii platesc abonamente mai mari decat femeile. Acestea din urma primesc chiar si gratuitate la utilizarea siteurile de intalniri matrimoniale. Avantajul este oarecum reciproc : femeile beneficiaza de gratuitate si au de unde sa aleaga. Barbatii profita de un numar mare de femei inscrise si astfel sa intalneasca o persoana compatibila cu el mai repede. Se pare ca femeile sunt cela care renunta mult mai repede la un profil matrimonial, probabil se plicitsesc.
Barbatii, sunt mai motivati si nu se lasa cu una cu doua. Femeile sunt statistic mai politicoase in discutiile pe care le poarta online cu barbatii; barbatii abordeaza mai repede discutiile cu tenta sexuala. Femeile sunt in general deranjate de o abordare directa a subiectelor ce tin de intimitate.