Cadouri pentru tineri casatoriti

La un asemenea eveniment important din viata oricui, si cadourile sunt pe masura, cadouri care sa le fie de folos celor doi tineri care incep un nou drum in viata. La astfel de ocazii, de obicei se fac cadouri de casa noua si nu numai.
Un album foto pentru luna de miere este un cadaou simplu si cochet care pe langa faptul ca va tine in el amintirile minunate din luna de miere, cu siguranta va pastra vie si aminmtirea celui ce l-a facut cadou.

Merg ca si cadou, foarte bine, obiecte decorative si nu numai cum este suport de doua lumanari, speciale pentru acest eveniment. Un ceas de noptiera din argint, sau alt metal pretios preferat, personalizat, ce se deschide ca o carte, pe o parte ceasul iar pe cealalta o poza cu mirii.
Indispensabilele seturi de condimente, speciale pentru fiecare tip de condiment in parte.

Tot la fel de frumos este si un servici ce ceai, cani + ceainic si optional recipientul pentru lapte, pentru iubitorii de ceaiuri englezesti.
Seturile de portelanuri pentru 6-12 persoane sunt un bun cadou excelent de casa noua.
Mai sunt si seturi de portelanuri, care pe langa farfuriile adanci, plate mari si plate mici mai au si platorui pentru aperitive, sosiere si alte vase. Un bogat cadou ce se potriveste la astfel de ocazii.

Seturile de tacamuri de argint cu increstari de aur pentru 6-12 persoane, frumos lucrate si ambalate in cutie special conceputa pentru tacamuri, sunt un cadou minunat intr-un astfel de moment.Set de pahare pentru 6-12 persoane, de diferite dimensiuni pentru vin, apa minerala, lichior, si alte bauturi.
Set de lenjerie pentru patul de dormitor, din matase alba sau neagra.

Merge foarte bine un set ce sa contina pilota si pernele pentru dormitor, lucruri indispensabile din casa oricui, si totodata un cadou excelent.
Aparartura elecrocasnica este de asemenea un cadou bun intr-o casa noua. Un robot de bucatarie multifunctional este un cadou foarte practic si foarte util.
Un mixer de bucatarie performant cu suport, vase speciale pentru mixer si diferite capuri de schimb.
Un cuptor cu microunde este de asemenea o alegere foarte buna pentru cadou de casa noua, deoarece este extrem de util.
La fel de utila, si merge perfect ca si cadou de casa noua, este masina de spalat.

O masina de spalat de ultima generatie este un cadou execelent pentru tinerii casatoriti.
Un cadou special si de suflet sunt paharele mirilor personalizate, din care beau in timpul nuntii. Sunt doua piese importante si pe viitor o frumoasa amintire.

Un cadou minunat este excursia din luna de miere. Ales cu grija locul va fii cu siguranta o surpriza neasteptata si garantat nemaipomenita.

Daca sunteti un grad de rudenie foarte apropiat de cei doi tineri, cu siguranta o masina pentru viitoarea familie este cadoul perfect.
Bineinteles, cadoul suprem este un apartament nou pentru proaspetii miri, locul unde isi vor incepe noua viata de familie.