Esti singura ? Doresti o calatorie gratuita cu avionul in Franta, pentru a intalni barbati singuri care doresc o relatie serioasa ?


CUPIDON, cea mai cunoscuta agentie matrimoniala din Romania, (in parteneriat cu alte agentii matrimoniale din strainatate), promoveaza si intermediaza relatii serioase intre fete / femei din Romania si barbati din strainatate, in special din Franta si Belgia. Societatea CUPIDON srl este inregistrata in registrul comertului cu J04/1000/2010 si CUI 27814990 - Bacau.

Desi noi insistam ca primele intalniri sa aiba loc in Romania, sunt si barbati straini care doresc intalneasca femei romance in tara lor, precum in Franta sau in Belgia. Unii sunt ocupati si prefera sa ramburseze un bilet de avion pentru femeia care, dupa ce i-a vazut profilul pe site-ul Agentiei CUPIDON, accepta invitatia lui de a calatori in strainatate pentru relatie serioasa, casatorie. Pentru confortul si reusita intalnirilor matrimoniale, toti barbatii propusi personal de agentie, sunt verficati de Agentia noastra sau de catre Agentia partenera, in ceea ce priveste identitatea, seriozitatea, starea civila si lipsa antecedentelor penale.

Pe timpul sederii in Franta, Agentia noastra va poate garanta camere separate. Aventurile sunt total excluse. Nu va imaginati ca cel care cauta o aventura ar face apel la o agentie matrimoniala. Clientii agentiilor matrimoniale sunt intervievati de consilieri specializati cu privire la seriozitatea planurilor lor de viitor. Nu oricine isi permite sa faca apel la o agentie matrimoniala si nu oricine este acceptat. Barbatii cu probleme sunt refuzati.

Daca sunteti interesata de a calatori in strainatate pentru a intalni un barbat in scopul unei relatii serioase, va puteti inscrie cu poza pe site-ul nostru www.cupidon.ro

Profilul dumneavoastra va fi trimis Agentiei partenere si apoi va vom contacta cu cateva propuneri de barbati carora le-a placut profilul dumneavoastra. Dumneavostra alegeti pe cei de care va place si va vom pune in contact. Veti primi toate informatiile pe care le veti cere intrucat dovedim o transparenta totala. Daca amandoi veti considera ca se merita sa va intalniti, dvs veti cumpara un bilet de avion dus-intors pentru cateva zile. Biletul va fi rambursat in totalitate la sosirea in Franta de catre cel care invita si astfel calatoria va fi gratuita.

Garantam si cerem seriozitate maxima. Pe toata durata sederii in Franta veti avea numarul de telefon al Agentiei CUPIDON si al agentiei locale. Felul in care avanseaza relatie depinde numai de dumneavoastra si de barbatul respectiv. Daca sunteti serioasa si interesata de aceasta oferta, ne puteti contacta direct prin rubrica aici: Contact

Nota suplimentara pentru barbatii curiosi care nu stiu ce este o agentie matrimoniala sau care au dubii

Facem o paranteaza sa spunem ca majoritatea barbatilor din tarile de est, precum cei din Romania sunt foarte increzatori in forta lor de seductie. Ei nu cred ca au nevoie de o agentie matrimoniala pentru a intalni sufletul pereche. Mai mult, cand aud ca este vorba sa plateasca un onorariu pentru serviciile oferite de o agentie matrimoniala, devin irascibili.

Multi barbati romani sunt inculti si nu definesc corect o agentie matrimoniala. De ce ? Pentru ca in Romania, este ceva nou ! Multi barbati romani spun : Vai cum , EU ? La valoarea mea, sa fac apel la o agentie matrimoniala ? Mandria unor barbati este iesita din comun. Fetele din jurul lor isi dau seama rapid ca asemenea barbati sunt niste looseri laudarosi, oameni fara viitor. Este dreptul femeilor sa cunoasca barbati din strainatate. Agentiile matrimoniala le ofera garantiile si ajutorul necesar. Daca in Romania conceptul de agentie matrimoniala este privit cu retinere, aflati ca in Franta erau anul trecut, in 2014, peste 300 de agentii matrimoniale, cu peste 87 000 de aderenti activi.