Agentia Cupidon este specializata in intermedierea relatiilor de dragoste pe termen lung, in vederea casatoriei, relatii intre doamne/domnisoare din Romania si Moldova, cu barbati din România si din strainatate. Pentru a intalni barbati seriosi care doresc sa fondeze o familie, trebuie sa va inscrieti pe site-ul cupidon.ro

Ulterior apasati pe Cauta, sus in meniu si alegeti tara dorita. Va anuntam ca barbatii straini, in cea mai mare parte, doresc o casatorie in strainatate. Foarte rar se intampla ca dansii sa se stabileasca aici dupa casatorie. Trebuie sa constientizati acest lucru, implicit faptul ca prin relatia / casatoria cu un barbat din strainatate va trebui sa va mutati si dumneavoastra in strainatate.

Agentia Cupidon nu intermediaza relatii venale cum ar fi exemplu: anunturi matrimoniale de genul : caut un barbat din strainatate cu care sa am o relatie pe durata studiilor la facultate; caut o relatie cu un barbat strain care sa ma sponsorizeze aici in Romania; caut un barbat care sa mearga cu mine la shooping, etc.

Barbatii din strainatate verificati de agentia matrimoniala Cupidon, nu sunt naivi precum cred unele doamne sau domnisoare din Romania.

Inscrierile domnelor si domnisoarelor din Romania, care au alt scop decat cautarea unei relatii serioase alaturi de un barbat din strainatate nu sunt acceptate pe acest site de matrimoniale monitorizat continuu de Agentia Cupidon.


Serviciile agentiei matrimoniale personalizate sunt cu plata atat pentru femei cat si pentru barbati. Accesul la corepondenta este temporar gratuit pentru femei, pentru asigurarea unei paritați. Nu vorbim despre servicii gratuite ci doar despre posibilitatea de a trimite gratuit mesaje barbatilor inscrisi pe site.

Desi barbatii pot avea impresia ca sunt discriminati, in schimb au de unde sa "aleaga" o partenera.


Pentru a spori seriozitatea site-ului si a selecta membrii seriosi, pe viitor nu este exclus sa impunem un abonament tuturor membrilor, femeilor si barbatilor care fac apel la aceasta agentie matrimoniala.

In Conditiile utilizare, cat si pe prima pagina a site-ului agentiei matrimoniale, cupidon.ro, scrie clar ca serviciile matrimoniale sunt cu plata, pe baza de abonament.

Unele persoane se inscriu si apoi asteapta ca noi sa le punem in contact, dupa principiul de functionare al agentiilor matrimoniale clasice.

In practica, cand agentia matrimoniala cauta un profil compatibil pentru un membru abonat, sunt contactate telefonic sau prin email, atat profilele active cat si cele inactive, care nu s-au conectat de cateva saptamani. Cu cat numarul cumulat de persoane inscrise in agentia matrimoniala, active si inactive, este mai mare, sansele de a gasi o partenera potrivita cresc. Suntem de aceeasi parere cu tine cand spui ca femeile si barbatii care accepta sa plateasca un abonament, sunt mai serioase in demersurile lor.

Din acest motiv am conditionat accesul la corespondeta si la servicii personalizate, de plata unui abonament ieftin. Acest onorariu, sau abonament, cum doresti sa il numesti, este cel mai ieftin tarif practicat de agentiile matrimoniale din Romania. Onorariile pot fi modificate in timp, ele regasindu-se in pagina Abonamente servicii matrimoniale.

Trebuie facuta o distinctie clara, intre cele 4 agentii matrimonialei > versus zecile de site-uri matrimoniale online. O agentie matrimoniala gestioneaza cu responsabilitate profilele inscrise, iar la cerere, poate intermedia relatii serioase intre barbati si femei singure, asigurand un suport individual si profesional fiecarui membru.

Suntem o agentie matrimoniala serioasa si dorim din suflet sa ajutam la formarea multor cupluri fericite. Si totusi, data fiind sensibilitatea fiecarei persoane si a complexitatii relatiilor de dragoste, concret, nici o agentie matrimoniala nu poate garanta reusita intalnirilor pe care le intermediaza. O agentie matrimoniala are un rol limitat la urmatoarele aspecte: coaching, sfaturi, indrumari, cautare personalizata in functie de exigente si compatibilitate, organizarea intalnirii celor doi potentiali parteneri de viata. Felul in care cei doi vor aborda intalnirea si urmarea pe care o vor da acesteia, depinde numai de ei, nicidecum de Agentia Cupidon.

Romanii nu sunt inca obisnuiti sa faca apel la o agentie matrimoniala, mergand pe premiza ca sunt capabili sa gaseasca singuri femeia sau barbatul potrivit pentru o relatie. Accesul la serviciile unei agentii matrimoniale fiind conditionat de plata unui onorariu, face ca numarul celor interesati de servicii matrimoniale personalizate sa fie mic, atat din motive financiare cat si din motive de mentalitate. Constatam, fara a generaliza, o lipsa de seriozitate in randul membrilor, atat al femeilor cat si al barbatilor.

Prin promovarea activitatii de facilitare directa a relatiilor serioase in vederea casatoriei, suntem convinsi ca multe fete si femei din Romania vor avea mai multe ocazii sa cunoasca barbati din Belgia sau din Franta, Spania, Italia si alte tari europene. Agentia Cupidon va supraveghea derularea primelor intalniri si va oferi sfaturi si sprijinul necesar stabilirii in strainatate.

Comunitatea romaneasca din diaspora este in continua crestere in ultimii ani. Invitam cu aceasta ocazie barbatii si femeile care se afla deja in strainatate sa ia contact cu Agentia Cupidon sau sa se inscrie direct pe site-ul nostru.

In strainatate multi barbati isi doresc sa fie casatoriti cu femei din Romania intrucat acestea au pastrat spiritul traditional al familiei. Femeile din strainatate sunt mai independente iar familia nu este intotdeauna o prioritate pentru ele. Asa se explica probabil numarul foarte mare de divorturi din tarile din Europa de Vest.

Au fost peste 5000 de divorturi in 2018 numai in Belgia.

Membrii premium, altfel spus cei care achita un abonament vor avea sanse mai mari sa intalneasca persoana potrivita intrucat Agentia se va ocupa de ei intr-un mod privilegiat.


A face apel la o agentie matrimoniala este un castig de timp si in plus nu spuneti DA primei femei sau primului barbat care va cere in casatorie. Alegeti ce este mai bun pentru dumneavoastra.

A cere ajutorul unei agentii matrimoniale pentru a intalni perechea potrivita este un lucru obisnuit in strainatate. In Romania, mentalitatea este alta. Eu va vorbesc din experienta, nu din auzite. Fara CUPIDON nu as fi fost probabil acum casatorita, nici atat de fericita. Raluca

Numar de telefon - Matrimoniale. Agentie matrimoniala

Pe internet apar zilnic anunturi matrimoniale, agentii matrimoniale cu sau fara numara de telefon.

Pentru cei interesati de serviciile acestei agentii matrimoniale serioase, pentru relatii de prietenie, casatorie, primul pas este inscrierea online.

Va atentionam ca pe internet exista si numere de telefoane false, publicate la rubrica "anunturi matrimoniale cu femei" si la "anunturi matrimoniale cu barbati". Pentru nu deranja inutil femei sau barbati care nu au dat nici un anunt la matrimoniale, va sfatuim sa contactati o agentie matrimoniala de renume , precum Agentia Matrimoniala Cupidon, care va va sfatui gratuit telefonic ce trebuie sa faceti pentru a intalni perechea potrivita.

Puteti da / publica anunturi in ziarele locale insa din experienta noastra a reiesit faptul ca anunturile in ziare la rubrica matrimoniale sunt scumpe si nu dau rezultate. Veti fi contactat de persoane care vor sa se distreze pe seama anuntului dumneavoastra.

Cupidon ofera servicii matrimoniale in toate orasele din Romania. Agentia Cupidon nu are birou in multe orase din Romania, insa dispune de profile de femei singure si barbati din toata Romania si in special barbati din strainatate.

Daca doriti sa ne contactati prin posta, sa ne trimieti poze sau informatii despre dumneavoastra, adresa noastra este : Agentia Cupidon, Str. Pancesti 387, Sascut, Bacau, 607523, Romania. La telefon ne puteti contacta la numarul 0740 800 800 intre orele 8 - 20 zilnic.


Site-uri matrimoniale gratuite in Romania

In ultimii 8 ani multi tineri webmasteri din Romania au deschis site-uri de matrimoniale gratuite. Calitatea lor lasa de dorit cu atat mai mult cu cat o data puse online nimeni nu se mai ocupa sa faca curat printre profilele membrilor sau sa aduge cateva pagini de continut text interesant pentru vizitatori. Efectul este imediat : o mare pierdere de timp pentru cei care spera ca se afla pe un site serios si ca astfel vor intalni iubirea. Asemenea site-uri sunt pline de anunturi publicitare, majoritatea indecente.

In Romania nu exista in prezent nici o lege care sa interzica asemenea site-uri matrimoniale care amesteca cuvine de genul : "Casatorie, Prieteni, Anunturi Matrimoniale, Romania, Iubire, Relatii Web, Femeie, Barbat, Prietenii, Intalniri, Flirt, Discutii pe net, Petreceri, Prietenie " fara nici un beneficiu pentru internauti. Aparitia a zeci de siteuri matrimoniale ilegale, este o adevarata problema in Romania.

In strainatate doar agentiile matrimoniale inscrise ca societati comerciale la registrul comertului au dreptul sa desfasoare o activate in acest domeniu.