Casatorie in strainatate, Matrimoniale


Doresti sa te casatoresti in strainatate ? Exista agentii matrimoniale care te pot ajuta gratuit sau contra cost sa ai intalniri cu femei sau cu barbati din strainatate pentru prietenie, o relatie serioasa, casatorie. Intalnirile au loc in Romania. Este usor sa faci o casatorie in strainatate, daca te inscrii la matrimoniale, pe site-ul unei agentii matrimoniale legale, care este inregistrata ca firma in Romania.


Daca doresti o prietenie, casatorie in strainatate trebuie sa fii sigur (a) ca doresti sa parasesti Romania atunci cand vei intalni un barbat sau o femeie din alta tara. In ultimii ani, multe femei si multi barbati din Romania s-au casatorit in strainatate, in Europa si in America. Statisticile arate ca cele mai multe femei din Romania s-au casatorit cu barbati Italia, Germania, Elvetia, Belgia, Franta, Norvegia, Spania.

Sunt foarte putini romani care s-au casatorit in tari din Africa sau Asia, probabil din cauza faptului ca romanilor le-a placut din totdeauna o viata confortabila, o viata moderna, incadrata de o cultura europeana, fara prea multe griji sau lipsuri.


Pentru multe fete tinere din Romania o casatorie in afara Romaniei este o alegere destul de usoara intrucat doresc ceva nou, ceva frumos, undeva in alta tara, prin Europa sau in America. Relatiile de dragoste, casatorie cu barbati straini sunt la mare cautare pe acest site de matrimoniale.

Din pacate, fara a generaliza desigur, multe sunt fetele romance care nu stiu ce vor de la viata: se inscriu pe site-uri matrimoniale si cu precadere intr-o agentie matrimoniala, iar cand barbatii din strainatate vin special in Romania sa le intalneasca, ele nu se mai prezinta la intalnire; nici nu raspund la telefon. Asta dovedeste o lipsa de bun simt care dezamageste barbatii straini veniti sa le intalneasca.

Exemplu: Un barbat strain din Italia a venit recent in Romania, la Galati, dorind sa faca o surpriza unei fete careia ii trimisese prin Westen Union o anumita suma de bani. Ajuns la adresa comunicata de fata, suna la usa si ii raspunde un barbat, care s-a prezentat a fi viitorul sot al fetei. Imaginati-va ce a putut simti italianul in acel moment ? Acea femeie din Galati ar fi trebuit sa anunte agentia matrimoniala ca nu mai doreste o casatorie in strainatate deoarece a gasit intre timp un barbat din Romania pentru casatorie.

Un alt exemplu: In Bucuresti, o fata stia ca trebuie sa vina la ea un barbat din Franta cu care a corespondat o vreme pe Internet, cu care fixase chiar si unde isi vor petrece luna de miere. Ajuns la Aeroport la Otopeni, acesta o suna si fixeaza intalnire cu ea la un Mall din Bucuresti. A tot asteptat francezul, dar fata nu a venit la intalnire. Un gest urat care nu are nevoie de comentarii.

Alta data, un barbat belgian venit in Romania, cumpara bilet de avion unei fete intrucat stabilise in prealabil sa se locuiasca impreuna in Belgia, sa formeze un cuplu. Fata s-a razgandit si nu a mai venit la aeroport. Nici macar nu a prevenit. Un gest ....

Un barbat elvetian a venit vara trecuta in Romania si a intalnit o femeie singura, divortata, cu doi copii. Aceasta insa era o femeie materilista iar relatia "s-a terminat" inainte sa inceapa.

Agentia Cupidon este o agentie matrimoniala serioasa si dispune de o baza de date impresionanta in comparatie cu alte agentii matrimoniale din Romania. Am putut de fiecare data sa fixam alte intaniri in asemea situatii neplacute.

O casatorie in strainatate este posibila, dar trebuie multa seriozitate si bun simt din partea ambilor potentiali parteneri. O relatie de dragoste, o casatorie in strainatate nu trebuie sa fie axata pe un interes financiar. Valorile casatoriei durabile, ale familiei in particular, au ca fundament iubirea dintre un barbat si o femeie, nicidecum bunurile materiale.

Tags :Casatorie in strainatate, matrimoniale, Casatorie in strainatate cu barbati, femei din Italia, Germania, Elvetia, Belgia, Franta, Norvegia, Spania, America.