Aceasta agentie de matchmaking faciliteaza si organizeaza intalniri intre barbati din strainatate cu femei din Romania si Moldova. Barbatii straini care se inscriu in agentia mea iau lucrurile in serios prin faptul ca s-au hotarat sa caute o femeie serioasa din Romania prin intermediul acestei agentii matrimoniale internationale. Acestia doresc sa intemeieze o relatie care sa se finalizeze printr-o casatorie.

Din experienta noastra constatam ca foarte multe fete si femei singur din Romania sunt superficiale atunci cand le propunem sa intalneasca barbati din strainatate pentru o eventuala relatie serioasa. Plecam de la premiza ca toate doamnele si domnisoarele inscrise doresc o relatie pentru casatorie in strainatate, in tari precum Franta, Italia, Spania, Elvetia, Germania, etc. Care sa fie explicatia? Mentalitatea, educatia, neseriozitatea ? Greu de spus, insa iata cateva elemente care ar putea explica situatia :

- unele doamne se inscriu intr-o agentie matrimoniala si completeaza doar 30% - 40% din datele cerute in formularul de inscriere

- nu adauga fotografii deloc sau adauga fotografii care reprezinta peisaje, animale, vedete, prietene etc.

- spun aberatii in descriere, unele cer bani sau incearca sa isi racoleze clienti pentru Webcam show, relatii sexuale

- dau numere de telefon false, mint in legatura cu varsta, ocupatia, starea civila

- nu trimit mesaje si nici nu raspund daca sunt contactate de catre barbati care doresc intradevar o relatie serioasa

- cel mai grav este ca NU se prezinta la intalniri, chiar daca cu o ora inainte au confirmat Agentiei ca se vor prezenta

Asadar, trebuiesc selectate una cate una, dupa o verificare individuala a profilelor si a dorintei reale de a intalni barbati pentru relatii serioase, in vederea casatoriei. In urma unei stranse colaborari in exclusivitate pe care Agentia matrimoniala CUPIDON a incheia-o in iunie 2009 cu cea mai mare agentie matrimoniala din Franta, Unicis, care dispune de peste 100 de birouri matrimoniale si peste 15 000 de barbati singuri, vor fi anumite schimbari in acceptarea profilelor si in organizarea intalnirilor.

Toate profilele incomplete, care contin date gresite, fara numar de telefon valabil, fara poze, vor fi sterse. Persoanele care nu se prezinta la intalniri, vor fi sterse deasemenea. Ne-am propus sa fim cea mai serioasa agentie matrimoniala din Romania. Seriozitatea va fi regula principala dupa care ne vom conduce, chiar daca pentru aceasta va trebui sa stergem peste 60% dintre fetele si femeile inscrise in Agentia noastra matrimoniala.

Acest site de matrimoniale este rezervat doar pentru fete si femei care doresc exclusiv relatii serioase in strainatate sau in ROomania pentru a forma un cuplu si ulterior a incheia o casatorie. Toate intalnirile vor avea loc in Romania pentru a exclude eventualele situatiile mai putin placute.