Ce este o agentie matrimoniala ?
O agenţie matrimonială este o societate comercială înscrisă oficial în registrul comerţului, a cărei activitate consistă în punerea în relaţie prin mijloace specifice activităţii acesteia, a doua persoane : barbat si femeie, in vederea unei relaţii serioase de dragoste, în vederea căsătoriei.

Obiectul de activitate al Agentiei CUPIDON este definit : intermedierea intalnirilor reale intre femei si barbati din strainatate, baieti, fete singure, doritoare sa fondeze o familie bazata pe o relatie de dragoste, prietenie. Nu acceptam persoanele care cauta aventuri. Acceptam doar profilele complete care cauta femei sau barbati pentru relatii serioase, casatorie.
Ce nu face o agentie matrimoniala ?
O agenţie matrimonială nu propune aventuri sau relaţii sexuale între barbaţi şi femei. O agenţie matrimonială nu tolerează profile obscene şi care prin activitatea deţinătorilor acestora se dovedesc a nu prezenta seriozitatea indispensabilă unei comunicări adecvate şi/sau sunt în căutarea unor aventuri. O agentie serioasa nu vinde adrese sau numere de telefon.
Care este diferenta dintre o agentie matrimoniala si un site de matrimoniale ?

Am vazut ce este o agentie matrimoniala, sa vedem care este diferenta faţa de un site de matrimoniale.
  • O agentie matrimoniala este acelasi lucru cu o agentie de matchmaking ( formeaza cupluri compatibile pentru casatorie )
  • Un site de matrimoniale, asa cum este el considerat de publicul larg din Romania, nu este ceva tocmai ortodox.

Realitatea pe site-urile matrimoniale din Romania
Este uimitor cum lipsa de cultură generală a unor persoane vorbitoare de limbă romana, confunda semantica cuvantului " matrimoniale " cu ceva relativ la "relaţii sexuale" promovate de agenţiile de escort…sau de prostituate independente. Suna urat insa constatam ca piata erotica din Romania s-a dezvoltat mult odata cu internetul. Prostituatele folosesc orice mijloc posibil ca sa racoleze noi clienti. Astfel ele se inscriu peste asa zisele site-uri de matrimoniale cu un scop venal.

Anunturile matrimoniale de odinioara, nu mai sunt anunturi matrimoniale ci anunturi cu tenta sexuala. Din pacate legislatia din Romania privitoare la asemenea site-uri este inexistenta. In strainatate, site-urile care au un continut pentru adult, prezinta avertismenete pentru protectia minorilor. Racolarea online este interzisa in cea mai mare parte a tarilor din Comunitatea Europeana; in Romania acest lucru este ignorat sau tolerat din pacate.


Diferenta o face CUPIDON - Calitatea serviciilor oferite de o agentie matrimoniala
Spuneam mai devreme ca CUPIDON este o agentie matrimoniala internationala care propune servicii matrimoniale personalizate de cautare a perechii potrivite si organizeaza in Romania, intalniri reale intre femei si barbati pentru relatii serioase, casatorie. Cei mai mulţi utilizatori înţeleg din start seriozitatea acestui site cupidon.ro şi adoptă un ton şi mod de exprimare civilizat in relatiile cu ceilalti membri inscrisi.
Trebuie menţionat faptul că întreaga activitate a site-ului este monitorizată atent de către moderatori, neîncălcându-se prin aceasta în niciun fel vreo prevedere juridică sau constitutională (dreptul la intimitate, secretul measageriei etc), prin care se menţine în permanenţă, conform legilor în vigoare, statutul unui site matrimonial curat.
Ca membru utilizator al site-ului nostru aveţi garanţia şi obligaţia unui comportament civilizat, prin care să nu lezaţi sub nicio formă şi/sau cu niciun motiv ceilalţi membrii, făcând referire la rasă, etnie, vârstă, categorie socială, apartenenţă politică, poziţie socială sau alte aspecte prin care intră în dezacord cu legile în vigoare. Intalnirile au loc in Romania iar transparenta serviciilor matrimoniale este totala. Ca in orice societate prestatoare de servicii, este evident ca serviciile sa fie cu plata. Agentia CUPIDON isi rezerva dreptul de a accepta sau (in anumite cazuri grave) de a respinge anumiti candidati care cauta o relatie serioasa.

Pentru informatii complementare cititi rubrica Ajutor. Pentru a intalni barbati, femei singure este necesar sa aveti un profil matrimonial. Intalnirile matrimoniale au loc in Romania, sau in anumite si rare cazuri, cu acordul partilor, in strainatate.

"Pe unii barbati si pe unele femei le sperie gandul, pe altii ii derajeaza ideea, unora le este teama si altora rusine. Indiferent de cum este vazuta, Agentia Matrimoniala exista. Exista datorita unei mentalitati deschise ajungind astfel un concept normal, de mult timp prezent in tarile occidentale. In Romania mai este nevoie de timp.

Nu ii poti face pe toti fericiti dar toti au sansa lor la fericire. Unul din pasii spre fericire si implinire familiala poate fi chiar alegerea unei agentii matrimoniale precum CUPIDON.

Un serviciu de acest gen se adreseaza tututor celor care vor sa isi intemeieze o familie. Celor care cauta seriozitatea si siguranta unei perosane verificate.

Poate unii se asteapta la minuni. Agentia matrimoniala nu este magician, nu poate face imposibilul si nu poate oferi prototipuri de persoane, modele sau machete de partener ideal. Noi va ajutam sa gasiti sufletul pereche. Se poate ascunde in fiecare persoana pe care ai sansa sa o cunosti prin noi.


Daca ai tendinta de a ironiza o agentie matrimoniala, mai bine incepe prin a te informa despre acest concept. Daca ai impresia ca esti prea bun pentru a apela la acest serviciu atunci inseamna ca ai deja pe cineva.

Dar daca citesti deja acest mesaj inseamna ca esti cu un pas inaintea multora. Daca intelegi ce inseamna o agentie matrimoniala ai la indemana atuurile in fata celor care o critica.Nu fii reticent la nou, mergi la sigur spre un viitor in doi", asa cum va indeamna si Agentia Matrimoniale Roxana din Iasi.

Mentiuni legale obligatorii
Firma noastră CUPIDON, este legală, autorizată, apară si promoveaza valorile căsătoriei crestine şi a relaţiei de cuplu. Activitatea Agentiei este inregistrată la Registrul Comerţului din Bacau cu numarul RCJ04/1000/2010 si CUI 27814990.

Pentru alte sfaturi utile, cititi acum un articol interesant despre cel mai bun site de matrimoniale din Romania