Cel mai bun si mai rapid site de matrimoniale din Romania


Cauți cel mai bun site de matrimoniale din Romania pentru întâlniri + relații serioase de dragoste cu femei sau bărbați ?

L'ai gasit aici pe CUPIDON www.cupidon.ro Pasiunea noastra este sa formam si sa ajutam la formarea a noi cupluri, care sa se iubeasca cu adevarat, dezinteresat si care vor sa se căsătorească sau sa aiba o relație de lunga durata. Nu suntem numai un site de matrimoniale ci o adevarata agentie matrimoniala, marca europeana inregistrata in 27 de tari. La noi pe siteul de matrimoniale nu vei gasi poze indecente cu femei care cauta sex, nici barbati care cauta aventuri sexuale,nici continut pentru adulti. Suntem serioși si dedicați in exclusivitate relatiilor de dragoste serioase.

Cuvantul matrimoniale este gresit inteles de o mare parte dintre cetățenii romani, foarte multi bărbați si femei confundându-l cu relații intime.

Matrimoniale face referința la căsătorie. Semnificația cuvântului matrimoniale duce direct la ideea de casatorie si relatii serioase. Conform definitiei din DEX '98, MATRIMONIÁL, -Ă,matrimoniali, -e, adj. De căsătorie, privitor la căsătorie. - Din franceza: matrimonial.

Ori, ca sa aveti garanții ca întâlniți persoane verificate, serioase, trebuie sa faceți apel la agentii matrimoniale, nicidecum la banale site-uri de matrimoniale care apar precum ciupercile dupa ploaie, fara nici un control sau baza legala.

Faceți o distincție clara intre :

  1. agentie matrimoniala care are un site de matrimoniale serios cu profile serioase, verificate
  2. site de matrimoniale, care are tot felul de profile neverificate si poze majoritar false ori indecente

UPDATE: 10.07.2022

Cupidon.ro este singurul site de matrimoniale din România care duce o lupta Anti-Scam. Profilurile suspecte, pe langa faptul ca echipa noastra le blocheaza definitiv pentru a proteja membrii siteului (comparativ cu celelalte siteuri matrimoniale), ele sunt repertoriate, publicate si indexate expres in motoarele de cautare tocmai pentru a descuraja acest fenomen cunoscut internațional ca "Romance Scam".

Inscrie-te si tu pe cel mai bun site de intalniri matrimoniale din România, agenție matrimoniala, si întâlnește dragostea pentru casatorie in tara sau străinătate. Cupidon.ro este o adresa buna.

Evitati alte siteuri de matrimoniale care nu sunt verificate de nimeni, care conțin poze cu tenta sexuala si multe profile foarte dubioase. Acolo puteți întâlni persoane cu probleme grave care va pot complica viata.

UPDATE: 19.07.2022 -

Cupidon.ro este si cel mai rapid site de matrimoniale din România, conform unei analize Google: PageSpeed Insights. Site-ul nostru de întâlniri are cea mai mare viteza de încărcare a paginilor web, obținând o performanta maxima, un punctaj de 100 /100. Niciun alt site serios de matrimoniale nu a obținut un asemenea punctaj. Echipa Cupidon.ro a implementat cele mai noi protocoale și standarde web concepute pentru a face internetul mai rapid.

Indicele sau scorul de Performanta de 100%, este un factor important care reprezinta Date reale despre experiența utilizatorului, pe un anumit site web.

Dovada in print-screenul urmator:

Cel mai bun site de matrimoniale din Romania - Cupidon.ro

Numai o agentie matrimoniala poate sa va dea garanții asupra faptului ca un anumit barbat sau o femeie este cu adevarat singura si ca doreste o relație serioasa.

In schimb, pe un site de matrimoniale, nici o verificare nu este facuta, spre dezavantajul celor care cauta iubirea online, pe internet.

Am primit multe impresii negative la adresa multor site-uri de matrimoniale din Romania. Dezamăgirile se tin lanț intrucat pe un site de matrimoniale banal, se înscriu in pricipal persoane căsătorite, aventurieri obsedați de sex, mitomani, dame de companie sau prostituate care racolează clienți online.

Noi iti punem la dispoziție cel mai serios site de matrimoniale din Romania. In cadrul serviciilor de întâlniri personalizate, verificam cu atenție toate profilurile din Rubrica: femei cauta barbati si din Rubrica: bărbați cauta femei. Ștergem regulat profilele indecente pentru confortul dumneavoastră, pentru notorietatea si seriozitatea agentiei Cupidon.