CUPIDON - este o agentie matrimoniala serioasa care pune in relatie fete din Romania cu barbati din Romania si dinstrainatate, numai pentru relatii de dragoste, de iubire, durabile, casatorie.

Societatea noastra este intregistrata la registrul comertului cu J04/1000/2010. Site-ul oficial in limba romana este www.cupidon.ro

Conditii generale de utilizare - pe scurt

Obligatiile si Conditiile principale de utilizare ale serviciilor Agentiei CUPIDON sunt :

- sa fiti singur (a), minim 18 ani impliniti

- si sa doriti sa intalniti persoane pentru o relatie serioasa, casatorie.
- sa completati profilul, cu descriere, poze decente de aproape, si un numar de telefon valabil. (confidential)
- sa aveti un comportament politicos fata de ceilalti membri ai CUPIDON.
- sa nu faceti publicitate in mesajele trimise barbatilor sau fetelor inscrise pe site. Sa nu cereti bani de la membri.
- sa denuntati membrii care au un comportament neadecvat, pentru a pastra un serviciu de calitate.

- sa stergeti profilul Dvs de pe site cand nu ma sunteti singur (a) / interesat (a). Profilul se poate sterge aici Sterge Profil

Serviciile Agentiei CUPIDON NU sunt gratuite. Onorariile Agentiei le puteti consulta aici: pret agentie matrimoniala


Conditii generale de utilizare - pe larg


Este necesar sa aveti peste 18 ani ca sa va inregistrati si sa folositi serviciile matrimoniale.

Consimtiti : calitatea de membru al Agentiei Cupidon este pentru uzul Dvs. propriu si personal si ca nu puteti sa autorizati folosirea acestei calitati de o alta persoana, ca si transferul contului Dvs. catre o alta persoana ori entitate.

Consimtiti sa nu luati identitatea unei alte persoane.

Consimtiti sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului.

Consimtiti sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, CUPIDON are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului

Consimtiti sa nu publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respective; sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; sa nu publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala; sa nu publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie; sa nu incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); sa nu incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop; sa nu aveti adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema; sa nu promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, ori in scopul de a promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

Consimtiti sa nu postati, difuzati sau transmite date personale (nume, prenume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail sau orice URL etc.) sau sa inregistrati astfel de informatii in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).

Consimtiti sa nu folositi CUPIDON pentru scopuri comerciale, indiferent care ar fi acestea.

Consimtiti sa nu solicitati ori sa incercati sa solicitati bani sau alte foloase materiale prin intermediul Agentiei matrimonialea Cupidon ori de la membrii Agentia matrimoniala CUPIDON

Consimtiti sa nu hartuiti membrii continuand sa incercati sa comunicati cu cineva care v-a cerut in mod explicit sa incetati comunicarea.

Consimtiti ca sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra, ca si de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra.

Consimtiti sa sesizati CUPIDON in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul Dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile matrimoniale CUPIDON poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca CUPIDON poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile in legatura cu acesta. CUPIDON nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile matrimoniale puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

Orice incalcare a acestor reguli justifica imediata intrerupere a furnizarii serviciilor CUPIDON. CUPIDON isi rezerva de asemenea dreptul de a modifica profilele ori mesajele transmise prin intermediul site-ului, daca aceasa va fi considerat necesar.

CUPIDON nu garanteaza credibilitatea si acuratetea tuturor informatiilor publicate de catre utilizatori, nu gireaza parerile exprimate de catre utilizatori, nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori, dar, daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuiesc indepartate.

Prin introducerea informatiilor Dvs. personale pe site, sunteti de acord ca exista posibilitatea ca orice persoana care este membru sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale.

CUPIDON nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

CUPIDON posteaza informatiile personale ale membrilor si profilul acestora fara a cunoaste in mod explicit/amanuntit persoanele care le-au subscris. De aceea, CUPIDON nu poate fi facuta responsabila pentru continutul, calitatea ori orice alt aspect al informatiilor introduse de membri si transimise prin intermediul site-ului si nici pentru pentru vatamari/pagube directe, indirecte, incidente ori consecutive folosirii serviciilor sale, inclusiv nascute din comunicarea si/sau intalnirile dintre membrii ori cu persoane cunoscute prin intermediul acestor servicii.

CUPIDON nu monitorizeaza sau controleaza modul in care membrii utilizeaza acest site. Astfel, membrii sunt de acord ca poarta intreaga responsabilitate asupra legalitatii actiunilor lor legate de utilizarea/apartenenta la acest site. De asemenea, sunt de acord cu faptul ca sunt singurii responsabili pentru forma, continutul sau exactitatea informatiilor cu care s-au inscris pe acest site.

Desi CUPIDON nu alege si nu monitorizeaza mesajele transmise prin intermediul site-ului, isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge mesajele considerate nepotrivite cu scopul acestui site, mesajele jignitoare ori obscene, incercarile de a cere bani sau pe cele cu continut comercial.

Membrii CUPIDON isi asuma riscurile inerente venirii in contact cu alte persoane care utilizeaza Internetul prin intermediul acestui site. Verificarea absoluta a autenticitatii pe Internet este extrem de dificila, de aceea CUPIDON nu poate si nu confirma ca membrii sai sunt ceea ce pretind a fi. CUPIDON va sfatuieste sa fiti prudenti in legatura pe care o stabiliti cu alti membri ai site-ului.

Utilizarea serviciilor CUPIDON se face pe propria dvs. raspundere, aceste servicii fiind asigurate “asa cum sunt”. CUPIDON nu garanteaza ca folosirea serviciilor sale va indeplini toate cerintele Dvs, ca acestea vor fi neintrerupte, disponibile permanent, fara erori ori ca rezultatele ce se vor putea obtine din utilizarea lor vor fi corecte sau de incredere.

Membrii CUPIDON nu vor pretinde nici un fel de despagubiri ori cheltuieli ori alte venituri asemanatoare (inclusiv taxe si costuri legale) nascute in legatura cu utilizarea serviciilor site-ului ori a informatiilor continute de acesta de la CUPIDON ori de la angajatii acestuia.

CUPIDON poate furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri web sau alte resurse. Deoarece CUPIDON nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca CUPIDON nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

De asemenea, recunoasteti si sunteti de acord ca CUPIDON nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, bunurile sau serviciile matrimoniale disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Angajament de confidentialitate

In scopul protejarii intereselor si vietii Dvs. personale si pentru a va asigura de totalul nostru angajament cu privire la confidentialitatea informatiilor pe care Dvs le-ati introdus in baza noastra de date, CUPIDON va asigura ca:

* Nu va face publica, vinde sau tranzactiona adresa Dvs. de e-mail, locatia sau orice alta informatie personala, nici unei persoane neautorizate ori companii. Noi utilizam adresa Dvs. de e-mail pentru a va contacta atunci cand aveti mesaje, pentru a va informa cu privire la situatia contului Dvs ori cu privire la imbunatatirile aduse serviciilor noastre.

* Atunci cand va inregistrati profilul pe site-ul nostru, colectam informatii de natura demografica, impreuna cu numele Dvs si localitatea. Informatiile din Profilul Dvs ( de exemplu prenumele) vor fi disponibile pentru a fi vazute de ceilalti membri. Nu vom dezvalui adresa Dvs. de e-mail sau numele de familie celorlalti membri.

* Atunci cand comunicati cu alte personae on line, prin intermediul transmiterii de mesaje, trebuie sa fiti avertizati si constienti ca, atunci cand dezvaluiti informatii personale ca numele de familie ori adresa de e-mail pe o pagina de web, informatia poate fi colectata si folosita de altii in scopul trimiterii de mesaje nesolicitate (junk mail). Prin urmare, in scopul protejarii confidentialitatii membrilor, nu admitem postarea adresei de e-mail ori a altor informatii personale in Profil.

* Nu transmitem parola contului decat catre adresa de e-mail cu care este inregistrat contul de membru.

* Persoanelor sub 18 ani nu le este permis accesul pe acest site.

CUPIDON poate sa dezvaluia informatiile Dvs. personale catre terti numai in urmatoarele conditii: cu consimtamantul dvs; daca transmiterea unor asemenea informatii este necesara in scopul de a va asigura servicii sau produse pe care le-ati solicitat; in cazul in care astfel de informatii sunt necesare partenerilor CUPIDON, in scopul de a-si imbunatati produsele sau serviciile matrimoniale pe care Dvs eventual le-ati solicitat si numai daca acest lucru este absolute necesar; putem transmite informatii personale autoritatilor ori institutiilor publice, potrivit principiului bunei-credinte, numai daca: sunt obiectul unei clause legale; se poate preveni o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; protejeaza drepturile CUPIDON sau alte partenerilor sai; protejeaza siguranta private sau publica; in cazul in care activitatea Dvs. pe site este impotriva termenilor si conditiilor stipulate si cu care ati fost de accord; in caz de faliment al CUPIDON ori daca este site-ul este preluat de alta companie, intrega baza de date este transferata noului operator. Intr-un asemenea caz, veti fi instiintat prin e-mail ori orin anunturi postate pe site.


Informatii generale colectate de CUPIDON

Acestea sunt: date personale continute in profil; informatii de contact; informatii tehnice ne-personalizate (numarul de vizitatori ai site-ului, tipul browser-ului utilizat, IP-ul, numarul si tipul paginilor vizitate, data vizitarii etc.).

Cu exceptia numelui de familie, numarului de telefon si a adresei de e-mail, toate informatiile personale cu care Dvs. subscrieti in profil pe cupidon.ro sunt cunoscute de ceilalti membri din CUPIDON. Chiar daca - in scopul atingerii telului sau, acela de a ajuta/asista pe membri sa se cunoasca si sa se intalneasca.

CUPIDON va folosi profilul Dvs in mesajele promotionale trimise membrilor sai, totusi, CUPIDON NU VA DEZVALUI ADRESA DVS DE E-MAIL, adresa postala, numarul de telefon SAU NUMELE DE FAMILIE CELORLALTI MEMBRI CUPIDON ORI ALTOR PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE.

Ca marea majoritate a site-urilor, CUPIDON foloseste “cookies”, Dvs. putand seta browser-ul asa incat sa respinga “cookies”, dar in acest caz va asumati impactul negativ asupra navigarii pe site. Cookiile nu dauneaza securitatii navigarii dumneavoastra pe internet.

Este de asemenea posibil ca in momentul in care dati click pe link-urile catre alte web site-uri pe care CUPIDON le gazduieste si cand vizitati aceste pagini, ele sa colecteze de la Dvs. diverse informatii personale si sa le foloseasca sau dezvaluie in moduri diferite decat o face CUPIDON. Va sfatuim sa fiti la current cu politica lor de confidentialitate.

CUPIDON utilizeaza informatiile obtinute prin inregistrarea profilului Dvs. indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra contul Dvs., de a solutiona intrebarile Dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor Dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-ului, noilor oportunitati oferite de CUPIDON si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul Dvs precum si news-lettere cu informatii utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre CUPIDON este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Securitatea si confidentialitatea datelor Dvs. sunt protejate de o parola a contului. Schimbarea datelor Dvs. se face numai utilizand parola personala. Va rugam sa ne contactati daca aveti dificultati in utilizarea acestei facilitati sau daca v-ati schimbat adresa de e-mail.

Informatiile Dvs personale sunt stocate electronic. Va asiguram ca luam masuri rezonabile de protectie pentru a fi siguri ca numele Dvs de familie si adresa de e-mail raman confidentiale si pentru a preveni orice pierdere, acces neautorizat, modificare ori dezvaluire ale acestora.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

CUPIDON incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata dumneavoastra personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date, sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, echipa CUPIDON va administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in acest Acord.

Va informam, ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor site-ului CUPIDON Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale, va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem, si de imposibilitatea de a accesa serviciile site-ului CUPIDON.

Orice modificare a politicii de confidentialitate despre care se va considera ca va trebui operata ca urmare a dezvoltarii tehnologice ori a schimbarilor legislative – va fi publicata in aceasta pagina. Va rugam sa o cititi periodic si sa ne adresati sugestiile si intrebarile dvs prin rubrica Contact.