• Intalnirile dintre femei si barbati organizate prin agentie matrimoniala.

Persoanele care se cunosc virtual online pe siteul agentiei vor concretiza ulterior intalnirile reale offline, majoritatea avand loc in Romania, in functie de disponibilitatea membrilor. In anumite cazuri, agentia de dating trimite un reprezentat la prima intalnire, care va se va ocupa sa creeze o atmosfera placuta, dar va asigura si traducerea conversatiilor acolo unde este nevoie.

Agentia Cupidon a fost infiintata in anul 1997, devenind in 2010 marca internationala protejata in 28 de tari. Principiul care sta la baza functionarii acesteia este de a reusi sa aduca oameni impreuna in baza unor motivatii serioase, orientate catre relatii de lunga durata. In comparatie cu site-urile de nisa, agentia de matrimoniale se axeaza pe consultanta personalizata in functie de compatibilitatea fiecarui membru si organizeaza intalniri intr-un cadru sanatos in vederea formarii unui cuplu serios, evitand cu desavarsire anunturile care promoveaza relatii intime sau aventuri extraconjugale.

Prezenta unui asistent personal care sa indrume fiecare client in gasirea unui potential partener de viata confera acestor servicii siguranta si accesul la o serie de beneficii pe care un simplu site de matrimoniale nu le poate sustine. Cupidon ofera asadar servicii matrimoniale personalizate si organizeaza intalniri in functie de preferintele membrilor inscrisi. Spun asta deoacere pe un site de matrimoniale banal, nu nici profilele barbatilor, nici profilele femeilor nu sunt verificate. O agentie matrimoniala rezolva aceasta problema si ajuta membrii sa intalneasca perechea potrivita. Aveti intrebari sau sugestii referitoate la intalnirile organizate de noi? Numarul de telefon al acestei agentii matrimoniale: 0740.800.800

  • Intalniri reaale intre femei si barbati

Nu exista o procedura standard cu privire la derularea intalnirilor matrimoniale, fie intre femei din Romania cu barbati romani, fie intre femei din Romania si barbati de alta nationalitate. Insa, pe scurt, cel putin la noi in agentie, clientul alege persoanele pe care doreste sa le intalneasca pe baza profilelor completate de acestea. De aceea este foarte important ca profilele sa fie completate cu multa atentie. Respectivele doamne ori domnisoare care au fost selectate, sunt intrebate de catre agentia matrimoniala daca accepta sa il intalneasca si daca sunt interesate efectiv de profilul barbatului care doreste sa le intalneasca.

Agentia matrimoniala se asigura ca intalnirea nu este organizata din alte interesese sau din pura curiozitate, ci din motive intemeiate in vederea formarii unei eventuale relatii serioase. De aceea noi incercam sa cunoastem fetele cat mai bine, ca sa vedem daca ele constietizeaza sau nu ceea ce implica o relatie serioasa cu un barbat strain, implicit plecare mai devreme sau mai tarziu, in strainatate.

Nu organizam intalniri matrimoniale doar pentru a respecta contractul incheiat intre clienti si agentie, ci pentru a forma cupluri reale ai caror parteneri se plac cu adevarat.Daca ambele persoane sunt de acord, clientul vine in Romania la o data stabilita de comun acord. Agentia organizeaza intalnirea intr-un cadru agreabil (intr-un restaurant de exemplu ) si aigura traducere daca este cazul. In general, un reprezentant / delegat al Agentiei matrimoniale va fi prezent la primul contact, pentru decontractarea celor doi.

Odata clientii pusi in contact, Agentia Cupidon nu se mai implica direct in relatia celor doi. Ei insisi trebuie sa organizeze impreuna modul in care va avansa (sau nu) in relatia lor de iubire. Altfel spus, din respect pentru viata lor privata, ei pot face ce cred de cuviinta, fiecare fiind liber sa ia decizia care ii convine.