Cupidon este un brand, un site de dating online si un serviciu de matchmaking personalizat din România. Personajul Cupidon, care este asociat cu un Pețitor profesionist, a ajutat întotdeauna oamenii singuri sa se îndrăgostească unii de alții. Cupidon ca Brand de dating in Romania are la baza o poveste de dragoste reala din 2008 când noi, administratorii site-ului cupidon.ro, ne-am întâlnit și ne-am unit destinele intr-o relație fericita care durează si astăzi. Brandul Cupidon nu este doar un business ci este o experienta împărtășită persoanelor singure care isi cauta sufletul pereche. Matchmakingul este atributul lui Cupidon.


Cine este Cupidon?

Un vânător de inimi (heart hunting), un personaj implicat in actiuni cu impact pozitiv, un personaj care vizează cu săgeata lui oamenii singuri. Cupidon este un personaj care nu lasă pe mâine ceea ce poate face astăzi. Cupidon este spontan. Asta ne dorim cu toții: cineva sa sa facă în asa fel încât oamenii frumosi sa apară in viata noastră si sa-i intalnim cat mai repede, nu-i asa?

Imi amintesc de o campanie publicitara cu mult succes la o publicul tanar: "Redbull iti da aripi". Cupidon poate sa faca ceea ce oamenii nu pot, anume sa Zboare. Zborul este definiția libertății desăvârșite, a vitezei, a armoniei, a împletirii vieții de pe pământ cu viata divina.


De ce am ales sa folosim un brand?

Numele brandului, Cupidon, este cel care te defineşte ca business, ne reprezinta si face parte din povestea întregii afaceri. Prin brand suntem conectați cu audienta. Cupidon este marca înregistrată, garanția unor servicii matrimoniale de calitate.


Principiile brandului Cupidon

1. Ascultam si identificam nevoile tale

Asa cum la o întâlnire, nu poti castiga inima cuiva vorbind numai despre tine asa si la întâlnirea cu reprezentantul Agenției Cupidon dam dovada de ascultare. Fara a te asculta, nu putem intelege nevoile si asteptarile tale. Prin comunicare si analiza personalizata evoluam împreuna. Descoperim punctele slabe si punctele forte.

Este important ca te definesti ca persoana, sa te definesti ca Brand:

A. (Value) care este principala valoare in care crezi, ex. onestitatea.
B. (Lifestyle) care este stitlul tau de viata.
C. (Personality)ce ne poti spune despre personalitatea ta.

Tot la fel de important este sa definesti partenera sau partenerul cautat.

Ca Personal Dating Brand si Matchmaker, noi cei de la Agenția Cupidon ascultam oamenii încercând sa înțelegem nevoile si preferințele lor. Unii vor spune ca prefera să-și caute perechea pe un site de dating. Imaginează-ți ca te afli într-o piața alături de zeci de mii de oameni, unii mai ciudați decât alții, fără ca nimeni sa te îndrume încotro trebuie sa mergi. Fara un ghid, te pierzi efectiv. Pe un site de dating online esti doar un profil virtual, alături de alte câteva zeci de mii. Un demers de-a dreptul impersonal. Persoanele care te abordează online sunt verificate de cineva? Nicidecum. Ne îndoim ca dorești sa întâlnești vreun psihopat, drogat sau persoane cu vicii si probleme.

Oamenii de calitate cauta servicii de dating personalizate, întâlniri cu verificări prealabile. Piata de dating din Romania are nevoie de servicii personalizate. Agentia Cupidon vine in intampinarea persoanelor distinse care nu au timp de pierdut si care isi cauta sufletul pereche in deplina siguranța.


2. Te decontractam si te ajutam să-ți recâștigi încrederea in tine

Probabil este o persoana rezervata si nu îndrăznești sa faci apel la serviciile de matchmaking ale unui pețitor profesionist. Iti este teama sa nu afle prietenii tai, familia ta. Nu dorești sa te expui public. Noi cei de la Agenția de dating Cupidon te asiguram ca poți beneficia de confidențialitate maxima. Decontractează-te. Suntem aici sa te ajutam sa întâlnești oameni ca tine, nicidecum să-ți cream probleme.

3. Ne implicam pentru tine, cautam si organizam întâlniri pe măsură

Asa cum o întâlnire va eșua daca partenerii nu au simțul umorului sau interes de a se cunoaște, tot la fel demersul de înscriere pe un site de dating online va eșua in majoritatea cazurilor deoarece in ciuda dorinței tale de comunicare cu un profesionist în domeniu, te vei lovi de un zid, de o abordare impersonala, de un loc in care nimeni nu-ți vorbește, nimeni nu-ți asculta problemele.

Cautam împreuna soluții concrete si ne implicam personal in căutarea persoanei potrivite. Cupidon se potrivește ca o mănușă nevoilor tale in materie de relații sentimentale.


Bine de stiut

Apropo de siteul de dating Cupidon : deși cei care se abonează pot comunica online ca pe un site de matrimoniale, nu toți cei înscriși sunt membri ai Agenției Cupidon. Numai doamnele si domnii care optează pentru servicii de întâlniri personalizate, se bucura de implicarea noastră în căutarea unui partener pe măsura așteptărilor tale.


Cauți sufletul pereche?

Ai încredere și înscrie-te pe Cupidon.ro