Publicul larg din Romania, Moldova si alte tari din Europa de Est nu este inca obisnuit sa plateasca pentru serviciile oferite de un site internet, fie el de matrimoniale ca acesta. Internetul nu inspira incredere suficienta iar solicitarea unei plati pentru niste serviicii care necesita inscriere online, indeparteaza potentialii clienti. De renarcat este faptul pe pe orice site de matrimoniale, gratuit sau cu plata, inscrierea este gratuita. Multi barbati si multe femei confunda gratuitatea inscrierii cu gratuitatea serviciilor. Evident, inscrierea intr-o baza de date este gratuita, insa folosirea unor servicii este sau poate fi cu plata, in functie de serviciile oferite de firma respectiva.

Solutii apropo de nisa de matrimoniale

Nu poti multumi pe toata lumea. Daca un site este gratuit se spune ca nu este profesional, daca este cu plata, suntem intrebati de ce nu este gratuit. Asa ca am deci sa crea doua siteuri care ofera servicii matrimoniale:

  1. Un site de matchmaking care ofera servicii cu plata
  2. Un site de anunturi matrimoniale, servicii fara plata

Tendinta multor femei si barbati care isi cauta perechea pe internet ar fi ceva de genul: pai de ce sa platesc daca aveti si un site gratuit ? Site-ul gratuit nu ofera servicii personalizate de dating. Acolo se inscriu persoane care nu isi permit sa plateasca un abonament (asta ar trebui sa va dea de gandit daca nu cumva sunt fara loc de munca....) sau din zgarcenie nu vor sa plateasca un serviciu, asadar cauta "ceva gratis". Deja intr-o prima etapa, nu mai conteaza calitatea. Ce conteaza ca sunt multe profile false ? ce conteaza ca este plin de anunturi publicitare? Gratuit sa fie.

Un site de matrimoniale cu plata, precum www.cupidon.ro/en/ isi asuma anumite responsabilitati fata de clienti, cu privire la obligativitatea oferirii unor servicii de calitate. Din fericire exista oameni care prefera sa plateasca un serviciu, sa spere la niste rezultate concrete, intalniri cu persoane a caror identiate si mitivatie au fost verificate de o agentie matrimoniala, fara a mai pierdre vremea pe chat luni in sir.

In premiera pe piata de dating din Romania, puteti alege sa va inscrieti:

  1. pe un site matrimonial 100% gratuit numit cupidon.ro
  2. pe un site matrimonial cu plata, numit www.cupidon.ro/en/


Nota : Cele doua site-uri sunt separate unul de celalalt. Membrii inscrisi nu sunt aceiasi. Pe cupidon.ro acceptam doar profile de fete / femei care doresc o relatie de casatorie,

implicit persoane care platesc un abonament lunar. Profilele incomplete sau dubioase, vor fi sterse fara preaviz. Fotografiile la inscriere sunt verificate si aprobate manual.

Pe cupidon.ro oricine se poate inscrie daca intentioneaza sa caute o relatie serioasa, cu posibilitate de casatorie Profilele facute in graba, indecente sau incomplete vor fi sterse rapid. Atat inscrierea cat si utilizarea site-ului de matrimonale cupidon.ro sunt gratuite.