Pe orice site de matrimoniale din Romania sau din strainatate, gratuit sau cu plata, inscrierea este gratuita. Multi barbati si multe femei confunda gratuitatea inscrierii cu gratuitatea serviciilor. Evident, inscrierea intr-o baza de date este gratuita, insa folosirea unor servicii este sau poate fi cu plata, in functie de serviciile oferite de firma respectiva.

Publicul larg din Romania, Moldova si alte tari din Europa de Est nu este inca obisnuit sa plateasca pentru serviciile oferite de un site internet, fie el de matrimoniale ca acesta. Pentru unii internetul nu inspira inca suficienta incredere. Dupa inscrierea gratuita online, solicitarea unei plati pe un site de intalniri este privita cu reticenta de o anumita categorie de barbati singuri.

Solutii apropo de nisa de matrimoniale

Nu poti multumi pe toata lumea. Daca un site de dating este gratuit fie nu este realizat profesional, fie este plin de anunturi publicitare si de profile scam/false.

Daca un site de matrimoniale este cu plata, suntem întrebați de ce nu este gratuit.

O companie care are un site de dating si ofera servicii matrimoniale serioase trebuie sa obțină un beneficiu, fie din abonamentele membrilor fie din publicitate.

Cupidon este o agentie de matchmaking care ofera servicii cu plata. In anumite perioade ale anului accesul la serviciul de corespondenta poate fi gratuit pentru femei sau gratuit pentru barbati, pentru a echilibra pe cat posibil paritatea.

  Tendinta multor femei si barbati care isi cauta perechea pe internet ar fi ceva de genul: pai de ce sa platesc daca aveti si un site gratuit ? Site-ul gratuit nu ofera servicii personalizate de dating. Acolo se inscriu persoane care nu isi permit sa plateasca un abonament (asta ar trebui sa va dea de gandit daca nu cumva sunt fara loc de munca....) sau din zgarcenie nu vor sa plateasca un serviciu, asadar cauta "ceva gratis". Deja intr-o prima etapa, nu mai conteaza calitatea. Ce conteaza ca sunt multe profile false ? ce conteaza ca este plin de anunturi publicitare? Gratuit sa fie.

  Un site de matrimoniale cu plata, isi asuma anumite responsabilitati fata de clienti, cu privire la obligativitatea oferirii unor servicii de calitate. Din fericire exista oameni care prefera sa plateasca un serviciu in speranta ca vor intalniri persoane a caror identiate si motivatie au fost verificate de o agentie matrimoniala, fara a mai pierdre vremea pe chat.

  Cupidon.ro - probabil cel mai sigur si mai serios site de matrimoniale pentru femei si barbati care cauta intalniri si relatii de lunga durata.

  Pe cupidon.ro oricine se poate inscrie daca intenționează sa caute o relatie serioasa pe termen lung, o relatie de dragoste cu intenții spre căsătorie.

  Acceptam doar profile de fete / femei care cauta o relatie pentru casatorie.

  Atat înscrierea cat si utilizarea site-ului de matrimonale cupidon.ro este gratuita pentru femei in aceasta luna, cu posibilitatea de prelungire a gratuitatii.

  Persoanele care doresc mai multa vizibilitate pe site pot plati un abonament lunar sau pot solicita intalniri personalizate.

  Spre deosebire de alte siteuri matrimoniale, Cupidon nu se reînnoiește plata automat la expirarea valabilității abonamentului. Nu credem ca asa ar fi corect.