Daca doresti sa citesti partea intaii apasa aici: Povesti femei barbati

Partea a doua :

Acum de cateva luni am tot acceptat sa cunosc la o cafea pe cine a dorit dar nu stiu de ce dracu toti, inainte sa apara ,dispar fara o vorba sau un motiv. Unii spun ca sunt "intimidati de frumusetea" mea si deja eu o consider cea mai mare prostie. Oameni buni, sunt o femeie NORMALA ,cu calitati si defecte, cu bune si rele si cu griji si preocupari ca oricare alta. Nu sunt eu vreo Zana a Zorilor si nici pretentii de Fat Frumos pe un cal haranit cu jaratec nu am, dar un barbat cu bun simt si respect sper sa gasesc, fiindca de nu, prefer sa stau singura decat cu un prost la usa!

Dragii mei, nu mai face-ti promisiuni si propuneri pe care nu le respectati tot voi dupa aceea fiindca nu e bine. Mai tarziu va vaitati ca ati fost inselati dar singurii vinovati sunte-ti voi ca nu stiti ce dracu vreti de fapt! Incercati sa fiti mai hotarati si sa lasa-ti "frecusul la rece" in virtual, fiindca ati trecut de varsta pubertatii majoritatea. Incercati sa fiti barbati!!!

Apropo, am sa va povestesc o intamplare de ieri. Acum cateva saptamani am cunoscut un tip care spunea ca este din Bucuresti. A fost ok. Ne-am "placut" in poze si acum veneau mesajele cu "pretentii". Ieri primesc un mesaj cum ca el n-ar fi fumator si ca-l "enerveaza" daca cineva fumeaza langa el. Am zambit, iar cei care ma cunosc, cat de cat, isi dau seama cam ce aveam in cap in acel moment. Spre "norocul" lui, si eu m-am lasat de fumat acum mai bine de 2 luni. I-am trimis mesaj ca sa stea linistit si sa-si calmeze nervii ca si eu m-am lasat de fumat si deci nu-i nici un bai asta. Surpriza mi-a venit 10 minute mai tarziu cand pe un "ton" categoric primesc un alt mesaj in care imi spunea ca el nu vrea sa mai aiba internet in casa si pe mine sa ma vada in fata unui calculator vreodata !

Oameni buni, am intepenit in acel moment. Ma gandeam ca urmatorul mesaj va fi cu: sa nu fac baie joia! Pai daca nici nu ne-am vazut "face to face" vreodata, cum dracu poti sa-mi impui tu mie ceva mai ales ca nu am apucat nici sa bem o cafea impreuna, darmite sa traim o saptamana unul langa celalalt.

Mai baietii, voi crede-ti ca femeile nu sunt decat niste animalute pe care voi sa le suciti cum vreti fara ca ele sa aiba ceva de spus sau vreo dorinta??? Trebuie sa mai aveti si respect si sa cunoasteti pe cea care v-ati dori-o alaturi fiindca dupa o anumita varsta trebuie sa mai faci si compromisuri, adica sa mai accepti ceea ce nu ai fi acceptat in tinerete de la prima sotie sau invers. Cum credea acest purtator de oute in nadragi, ca fara sa ma vada vreodata, deja era "categoric" in a-mi impune?! Eu nu cred ca eram impotriva daca asta se intampla dupa o perioada de timp si nu cred ca mai era nevoie sa stau in fata unui calculator atata timp cat aveam un prost langa mine, dar in dobitocia lui, el a crezut ca asa este mai "cocos", asa ca s-a inselat si l-am trimis la dracu dinainte sa ma vada in realitate.

M-am mai intalnit cu unul care avea peste 40 de ani si nu fusese casatorit niciodata. Mi-a zis ca ma place si ca ar vrea sa se casatoreasca dar sa-i spun cate ceva despre mine. M-a tot intrebat si i-am raspuns, printre care m-a intrebat si motivul pentru care am divortat. I-am explicat ca nu ne-am inteles. Fratilor cand l-am vazut cat de insistent este pe tema "de ce ai divortat" nu am putut sa-l opresc decat intrebandu-l motivul de ce nu s-a casatorit pana la 40 de ani. Cand a venit raspunsul am crezut ca inebunesc de ras: "o am cam....mica"!

Altul tot asa imi declara ca ma place dar trebuie sa ma gandesc bine fiindca el este cam...."curvar" si l-am intrebat de ce vrea sa se insoare daca....ii "merge asa bine". Stiti ce mi-a raspuns: "pai sa fie cineva acasa cand nu-s eu"! Ori eu am imbatranit si nu mai "percutez" ori starea de "sanatate mintala" a multora este precara!