Ce este Iubirea? Cel mai frumos sentiment si nobil, iubirea este un sentiment care iti infrumuseteaza viata, cel mai dorit, visat si asteptat cel mai cautat, dar si cel mai dureros....sentimentul care iti sfasie sufletul de durere, te arunca in tenebrele cele mai negre suferinte, DISPERAREA. Aceasta este IUBIREA ....inceputul si implinirea, sfarsitul si disperarea. Cand intilnesti iubirea, simti ca esti UNIC pe pamant, traiesti extazul in gradinile fericirii , te lasi purtat de barca vietii pe valurile albastre stralucind in soarele arzator.


Dar vai, cand apar nori grei in zarea-ndepartata...si valuri mari ce se transforma in talazuri .... disperi, te rogi ca barca fericirii sa te poarte la liman, dar nu te aude nimeni caci esti un calator in timp, iar timpul tau e spre sfarsit....si valuri mari ce te cuprind, te poarta-n infinit....un gol te-nghite si te zbati, vrei sa traiesti din nou clipa, dar clipa a disparut in neant, iar tu iti traiesti disperarea purtand cenusia haina a singuratatii... SINGURATATEA, chinul si suferinta, uitarea de sine. Dragostea sau iubirea este armona perfecta intre un baiat si o fata.

Nimic nu e mai puternic ca IUBIREA.E singurul sentiment pe pamant care te innobileaza.te face zeu, dar si singurul care te distruge te face o epava. FARA IUBIRE ESTI UN NIMIC, UN BOB DE NISIP IN CLEPSIDRA VIETII CE DISPARE IN NEANT, IUBIND CUNOSTI FERICIREA , IUBIND CUNOSTI DISPERAREA, IUBIND TRAIESTI, IUBIND MORI.

Dragostea isi gaseste implinirea in familie prin legamantul casatoriei dintre o femeie si un barbat. In ziua de astazi multe cupluri intampina probleme sentimentale. Unii spun ca iubire nu dureaza mai mult de doi - trei ani. Altii spun ca iubirea este oarba iar casatoria ii reda vederea. Eu cred ca dragostea poate dura toata viata daca esti alaturi de persoana potrivita. Nu putem emite o parere definitiva intrucat fiecare poveste de dragote este diferita. Unele cupluri ajung impreuna pana la adanci batranete. Iubirea poate dainui ani de zile, decenii daca exista repect, seriozitate si determinare in relatia cu partenerul de viata. Acono unde intervin proble;e de adulter, infidelitate, alcool sau violenta conjugala, sentimentul de iubire se stinge si este inlocuit cu sentimentul de ura, de frica, de supunere, de regret ori de razbunare.