Dupa a doua sucursala din Franta, Agentia Matrimoniala CUPIDON deschide o sucursala in Belgia, la Waterloo langa Bruxelles, din dorinta de a mari numarul de cupluri formate cu ajutorul nostru. Prin promovarea activitatii de intermediere directa a relatiilor serioase in vederea casatoriei, suntem convinsi ca multe fete si femei din Romania vor avea mai multe ocazii sa cunoasca barbati din Belgia sau din Franta Agenti va supraveghea derularea primelor intalniri si va ofera sfaturi si sprijinul necesar stabilirii in Belgia.

Comunitatea romaneasca din Belgia este in continua crestere in ultimii ani. Invitam cu aceasta ocazie barbatii si femeile care se afla deja in Belgia sa ia contact cu Agentia sau sa se inscrie direct pe site-ul nostru www.cupidon.ro

In strainatate
multi barbati isi doresc sa fie casatoriti cu femei din Romania intrucat acestea au conservat spiritul traditional al familiei. Femeile din strainatate sunt mai independente iar familia nu este intotdeauna o prioritate pentru ele. Asa se explica probabil numarul foarte mare de divorturi din tarile din Europa de Vest.

Au fost peste 35 500 de divorturi in 2008 numai in Belgia. Membrii premium, altfel spus cei care achita un abonament vor avea sanse mai mari sa intalneasca persoana potrivita intrucat Agentia se va ocupa de ei intr-un mod privilegiat. Fericirea dumneavoastra este nepretuita, asadar nu va uitati la cativa bani atunci cand vine vorba de a intalni marea dragoste. A face apel la o agentie matrimoniala este un castig de timp si in plus nu spuneti DA primei femei sau primului barbat care va cere in casatorie. Alegeti ce este mai bun pentru dumneavoastra.

A cere ajutorul unei agentii matrimoniale pentru a intalni perechea potrivita este un lucru obisnuit in strainatate. In Romania, mentalitatea este alta si nu tocmai una de apreciat. Eu va vorbesc din experienta, nu din auzite. Fara CUPIDON nu as fi fost probabil acum casatorita, nici atat de fericita. Raluca