Din dorinta de a alunga singuratatea fete si baieti vor sa traiasca sentimente, relatii de dragoste sau sa lege prietenii - Multi confunda cuvantul " matrimoniale " cu relatiile de o noapte, insa nu asa stau lucrurile.

Cuvantul " matrimoniale " face referire exclusiva la relatii de dragoste serioase care pot sa merga catre casatorie.

Nenumarate site-uri de matrimoniale, ilegale, neinregistrate in Registrul Comertului, propun astazi sloganuri de genul: Intalneste dragostea, perechea potrivita. Cauta si gaseste noi prieteni la matrimoniale... bla bla bla. Site-urile respective in proport e de 98%  sunt "infectate" sau poluate mai bine spus, cu sute de anunturi publicitare. Scopul lor nu este asadar punerea la dispozitia a unui catalog cu persoane serioase ci cantitatea, numarul de profile (majoritatea indecente ) / pagini pe care sa se poate pune automat anunturi publicitare. Un barbat sau o femeie care se respecta nu trebuie sa se inscrie pe site-uri indecente.


CUPIDON, ca marca europeana inregistrata, propune un site net superior fata de alte site-uri, asa zis "de matrimoniale".

CUPIDON nu este un simplu site de matrimoniale in sensul gresit inteles de majoritatea romanilor ci este o agentie matrimoniala care are ca unic scop inlesnirea si intermedierea contactelor dintre femei si barbati care cauta relatii serioase, casatorie. De accea pe site-ul nostru nu acceptam sa publicam profile indecente. Dragostea nu este ceva automat. Ca sa iubesti pe cineva, sa ai sentimente pentru acea persoana, trebuie sa o intalnesti si sa o cunosti, fata in fata.