Cine suntem ?

Suntem o agentie matrimoniala serioasa, inregistrata in registrul comertului din Bacau . Suntem probabil cea mai cunoscuta agentie matrimoniala din Romania care propune relatii matrimoniale pentru casatorie in tara si in strainatate.

Care este activitatea acestei agentii matrimoniale ?

Facilitam relatii matrimoniale pentru casatorie, intre femei din Romania si barbati din Romania si din strainatate. Avem o bogata experienta matrimoniala in domeniul intermedierii casatoriilor internationale, a formarii cuplurilor matrimoniale mixte si a procesului de integrare a romanilor in strainatate. Candidatii agentiei matrimoniale sunt persoane singure, celibatare, divortate sau vaduve, cu varste 18 - 65 ani, cu diverse situatii sociale si profesionale, din Romania, Belgia, Franta, Italia, Germania, Olanda, Luxembourg, Elvetia si Canada.


Cat costa serviciile agentiei matrimoniale

Prin restrictionarea accesului gratuit, dorim sa va protejam de persoanele neserioase. Astfel, accesul la informatiile personale (telefon, adresa) este confidential. Cu acordul prealabil al partilor implicate, putem sa punem in contact telefonic sau pe mail, in plus de mesajele private pe site-ul Agentiei Cupidon. Puteti consulta lista de preturi aici : Pret servicii agentie matrimoniala

Inscrirea online pe acest site de matrimoniale, agentie matrimoniala

Completati formularul de inscriere. Scrieti in profil detalii despre dumneavoastra. Primiti imediat un mail cu un cod de activare pe adresa de mail comunicata la inscrire. Verificati mail-ul si apasati pe link-ul din mail pentrua confirma inscrierea in cadrul Agentiei matrimoniale. Dupa inscrire puteti cumpara un abonament si astfel puteti trimite mesaje private pe site. Adaugati fotografii recente. Cititi un articol despre modul optim de completare a profilului matrimonial pentru reusita relatiilor matrimoniale.


Concretizarea intalnirilor matrimoniale

1. dumneavoastra contactati domnii / doamnele favorite direct pe site trimitand mesaje si organizand intaniri, fara intervenia noatra;

2. cand un barbat serios sau o femeie este interesat de profilul Dvs., va informam (e-mail sau telefonic) si va oferim detalii si fotografii. Daca respectivul barbat corespunde preferintelor dumneavoastra, ne spuneti. Noi vom organiza intalnirea reala in Romania. Pentru a vizita cateva profile de femei si barbati recomandati de Agentia Cupidon pentru casatorie, pe care ii puteti contacta gratuit chiar daca nu ati cumparat un abonament, apasati aici barbati din strainatate

Este interzis sa contactati barbatii pentru probleme personale de genul: am nevoie de bani ca a murit bunica, ca este bolnav copilul, ca trebuie sa platesc chiria, ca vin la tine dar trimite-mi bani pentru biletul de avion si mai am nevoie si de bani pentru drum, etc. Asemenea tentative de escrocherie - inselaciune vor fi imediat raportate de clientii agentie matrimoniale iar plangerile vor fi trimise direct la politie.

Contactati Agentia matrimoniala

Pentru orice intrebareal carui raspuns nu il regasiti aici pe site, ori daca nu va descurcati cu inscrierea contactati Agentia CUPIDON, apasand pe rubrica contact. Pentru un contact telefonic, numarul Agentiei este 0740 800 800, intre orele 8-20.

Nota Importanta - Matrimoniale Romania

Cerem si oferim seriozitate maxima in aboraderea relatiilor pe care le intermediem. Nu acceptam sub nici o forma relatiile de scurta durata. Nu toleram nici o atitudine care sa fie contrara bunelor moravuri sau contrara legilor statului. Se iau masuri pentru orice eventual abuz din partea femeilor sau barbatilor inscrisi. Daca se intampla sa calatoriti in strainatate pentru a intalniti un barbat, cereti-ne mai intaii parerea. Unii barbati straini se inscriu si lasa adresele lor in profile, fara ca ei sa fie membri ai Agentiei. Noi va punem in contact si va recomandam doar barbatii care sunt clienti reali ai Agentiei matrimoniale CUPIDON.

Agentia a pornit de la o frumoasa relatie de iubire care a luat nastere pe internet in 17 ianuarie 2008 si s-a concretizat, in iulie 2009, intr-o casatorie fericita intre Raluca NASTASE din Targoviste si Ionut ANA din Bruxelles. In februarie 2013, s-a nascut primul nostru copil, Andrei iar in iunie 2015 s-a nascut al doilea baiat, David-Ionut. Pentru noi familia are un rol foarte important asadar tratam intalnirile cu cea mai mare seriozitate. Aflati mai multe despre istoricul acestei: agentii matrimoniale