Nu este de mirare faptul ca multe femei singure din Romania doresc sa intalneasca barbati singuri din strainatate pentru relatii serioase, sperand ca acolo barbatii sunt mai civilizati si au mai mult bun simt decat multi barbati romani. Desigur nu generalizam, avem din fericire si barbati inteligenti in tara noastra draga.

Constatam cu parere de rau ca pete 30% dintre barbatii care se inscriu pe site-ul unei agentii matrimoniale sunt adevarate specimene; incapabili sa lege cateva cuvinte sau sa completeze formularul de inscriere. Unii il completeaza cu un sir de litere amestecate (de genul :" wecbwywegdgqgdq hwefvweuvf" , onomatopee, sau ......... //////, altfel spus : in bataie de joc. Probabil, considera ei, un site internet este locul prielnic exprimarii libere si necontrolate a prostiei lor.

Desigur, acele profile sunt sterse intrucat noi verificam manual fiecare profil inscris. Ei provoaca indignare si dezgust celorlalti memebri.

Pana odinioara romanii de la tara aruncau gunoaiele pe unde apucau, pe domeniul public. Se pare ca in urma unor amenzi, gunoaiele sunt depuse in locuri special amenajate. Gestul celor care nu respecta munca altora, in cazul de fata, calitatea unui site internet, poate fi usor asimilat cu gunoiul aruncat la voia intamplarii.

Un text scris pe o pagina de internet, un profil matrimonial, este o carte de vizita a celui a persoanei reprezentate. Ce sentiment va provoca un barbat sau o femeie care in loc sa se prezinte frumos celorlalti membri, se vorbeste despre dimensiunea "organului", sau ca el este cel mai irezistibil barbat din cati ati cunoscut vreodata, sau alte descrieri de genul: nu conteaza; afla singura; nu ; da; barbat 25 ani caut femeie fara prejudecati nu conteaza varsta; cauta-ma si sigur nu vei regreta; ofer placeri la doamne singure, dau ..., primesc ..., rog seriozitate ... :) ; am masina si sunt somer ; caut femei ;

Cu siguranta, de unde nu-i minte si bun simt, nici Dumnezeu nu cere. Suntem convinsi ca majoritatea nu stiu ce inseamna o agentie matrimoniala. Altii spun ca stiu, insa dupa ce deschid gura, intelegem cu cine avem de a face. Multi barbati spun despre anumite femei ca sunt proaste, ca umbla dupa interese financiare. Pe internet, ca si in viata reala, putem intalni fel de fel de oameni. Asadar denuntati profilele ce apartin unor "specii" rare de barbati, trimitandu-ne un mesaj prin rubrica Contact.

Am primit diferite comentarii la adresa acestui articol. Ne-am gandit sa il stergem, insa, trebuie sa spunem lucrrilor pe nume. Sa privim realitatea in fata. Sa exprimam deschis indignarea si uimirea fata de atitudinile indiferente ale unor persoane rau educate, care traiesc in jurul nostru.

Profilul Anto a scris : "Mi-a placut ceea ce ati scris si asta pentru ca din pacate si eu sunt una din persoanele patite. De aceea am hotarat sa ma adresez unei agentii matrimoniale sperand ca trierea pe care dumneavoastra o faceti ma va scuti pe mine de a mai suporta badaranii de genul celor expuse de dumneavoastra. Si de asemenea e la fel de adevarat (subscriu la ce ati relatat mai sus) ca barbatii romani sunt extrem de necivilizati, badarani si fara simtul ridicolului(crezandu-se irezistibili indiferent de aspectul lor exterior sau nivelul de inteligenta), nu spun ca toti sunt asa dar un procent foarte mare...de aceea si eu ca si alte doamne si d-sore dorim sa avem alaturi parteneri civilizati si educati fie ei si din alte tari."