Relatie serioasa


Iata cateva exemple de anunuri matrimoniale. Pentru a contacta autorii anunturilor trebuie sa va inscrieti pe acest site de matrimoniale.

1. Apasati pe linkul urmator ca sa vedeti ultimele anunturi de la barbati cauta o relatie serioasa

2. Apasati pe linkul urmator ca sa vedeti ultimele anunturi de la femei cauta o relatie serioasa

 • Caut relatie serioasa. Barbat caut Femeie din Braila sau de oriunde ! Relatii stabile - Casatorie. Caut femeie cu varsta cuprinsa intre 20 si 29 pentru o relatie sincera si de lunga durata pentru casatorie. Pentru cea cu adevarat interesata, numarul meu de telefon este: 0744 3499**.
 • Caut relatie serioasa casatorie Femeie caut Barbat pitesti Femeie tanara necasatorita 33 ani, toate calitatile doresc sa cunosc tanar corespunzator, prezentabil,serios, cu studii superioare.
 • Sunt considerată o apariţie luminoasă şi charismatică. Sunt spirituală, independentă, iubitoare de frumos, nonconformistă, imaginativă, puternică, generoasă, empatică, sinceră. Am simţul umorului, dar şi simţul propriei valori ca femeie şi sunt într-o continuă căutare a unor noi valenţe în domeniul dragostei. Am un caracter integru şi valori tradiţionale în ceea ce priveşte arta, corespondenţa, bunele maniere sau relaţiile romantice. Îmi ţin întotdeauna promisiunile. Iubesc confortul, provocările şi las mereu loc pentru schimbare. Sunt pregătită să explorez în tandem, alături de bărbatul potrivit, formele profunde de manifestare a dragostei, într-o uniune de cât mai lungă durată, plină de transferuri energetice benefice.
 • Îmi doresc o relaţie în care libertatea individuală să potenţeze comuniunea în cuplu, bazată pe cât mai multe afinităţi, pe respect, bucurie împărtăşită, complicitate erotică, stabilitate afectivă, spontaneitate, comunicare pe toate planurile. Un bărbat de o calitate umană deosebită, cu sufletul deschis spre iubire, interesat de evoluţia în doi şi de domeniul artistic, creativ, prezentabil, matur, cult, rafinat, cu un accentuat simţ al umorului. Un OM de la care să am ce învăţa. Am timp să călătoresc, dar nu mă pot stabili în străinătate până în 2018.
 • IMI CAUT JUMATATEA Femeie caut Barbat din strainatate pentru Relatie serioasa - Casatorie Doamna prezentabila 49 ani, cetatean elvetian, studii medii, divortata, fara copii, fara vicii doresc casatorie domn cult 45-50 ani, serios, sincer,manierat, prezentabil, fara copii, fara vicii, gospodar. Rog detalii si fotografie recenta.
 • Ma numesc lili,si as-i dori sa am o familie a mea cu un barbat intre 37-45 cu un handicap fizic.despre mine pot sa va spun ca am 40 ani 1,55;45kg si merg cu un cadru.
 • Barbat Barbat Femeie bucuresti Relatie serioasa - Casatorie. Barbat romantic din bucuresti,doresc sa cunosc o doamna max 40 ani,pentru o relatie stabila. mess-valentinian55 Tinar serios imi caut jumatatea in persoana ta daca te regasesti am 175cm 90kg si locuiesc de 5 ani in Nice Franta
 • Pentru cine e interesata de o relatie serioasa , casatorie. Barbat Femeie suceava Relatii stabile - Casatorie. Barbat Femeie judetul bihor Relatii stabile - Casatorie Sint un barbat sanatos la 56 ani cu situatie stabila din bihor activitate in constructii. Caut o partenera de viata buna gospodina femeie corecta si sai placa viata de familie. *Familista Femeie caut Barbat din oltenia Relatii serioase pentru Casatorie Sunt familista convinsa, iubitoare,harnica,imi place viata la tara, licentiata, cam plinuta, inalta, am un copil.
 • Caut dragostea! Barbat Femeie bucuresti Relatii stabile - Casatorie Tanar 30-1,78-65kg un om simplu cu multa dragoste de oferit caut o fata simpla care sa isi doreasca o familie. Contact la tel 07342100**.
 • Casatorie Barbat Femeie TURNU-MAGURELE Relatii stabile - Casatorie Sunt barbat din teleorman , ma numesc stanescu stelian, am 37 ani si imi caut jumatatea pentru ca noi aicea ne gasim perechea in alta parte nu avem loc. Am un mic accident la piciorul sting ( masina ) Sint un baiat care nu are pretenti ,sint in calea disperari toti imi intorc spatele cind aud de defectul pe care il am ( pentru ce motiv ?)nu sint bogat dara nici sarac ,dara asta nu conteaza ,conteaza sa ai o inima mare si esti cel mai bogat de pe pamint sa iubesti sa incelegi , persoana de linga tine ,eu cam atit am avut de scris astept cum va dicteaza inima cind cititi de mine.
 • Barbat dragut fara obligatii situatie materiala decenta 29ani,178-68 , caut partenera fara obligatii inteligenta, cu simtul umorului draguta serioasa cu varsta 25-29 ani pentru prietenie si eventual casatorie. Relatie de lunga durata - casatorie Femeie Barbat medias Relatii stabile - Casatorie
 • Sunt femeie micuta de statura 158m 50 kg blonda creata cu ochi albastri sufletista iubitoare si sincera in specia. Relatie serioasa Barbat Femeie Brasov Relatii stabile - Casatorie. Doresc sa intalnesc o doamna in jur de 35-40 de ani pentru relatie serioasa. Numar de telefon: 07420448**
 • Femeie sincera, gospodina, si tot ce e mai bun,caut ptr o relatie serioasa casatorie cu domn caruia ii place viata la tara si este sincer, ma gasiti la 02494841**Doresc cunostinta - barbat caut femeie din Slatina Relatii stabile - Casatorie , doresc sa cunosc barbat serios,fara vicii,caruia sa ii placa gospodaria la tara, sensibil ,atent,si serios
 • Doresc casatorie. Barbat caut o femeie din bucuresti Relatii stabile - Casatorie Tanar, 41 ani -1,80-85 kg, pensionat medical doresc casatorie cu tanara serioasa. tel: 07650272**
 • Sunt Florinel, am 45 ani, cu mic handicap, am 1,80m. Caut o persoana la fel ca mine cu care sa ma inteleg toata viata. Astept mesajele in limba romana pe adresa din profilul meu de pe cupidon.ro daca te vei inscrie pe siteul acestei agentii matrimoniale din Romania.
 • Caut relatie de Prietenie Barbat caut Femeie din Sibiu Relatii stabile si Casatorie Am 38-186cm sincer serios nefumator antialcolic cu un mic handicap am aparat auditiv doresc sa cunosc domnisoara sau doamna varsta apropiata care sa ma acepte asa cum sunt. rog seriozitate.
 • Barbat Inaltime 178 ochi caprui greutate65 studii liceu meserie macelar varsta 32 foarte sufletis nu lucrez in ro sunt din iasi caut o femeie care este dispusa sa traim impreuna pana ne va desparti cel de sus. sunt fumator
 • Prietenie Casatorie Barbat Femeie Ploiesti Relatii stabile - Casatorie Tanar caut o fata draguta pentru o relatie serioasa de prietenie si casatorie. Rog seriozitate. Id mess: raiuciprianvasile
 • Doamna vaduva caut barbat intre 40-47 Femeie Barbat nu conteaza loc Relatii stabile - Casatorie. Sunt femeie vaduva si caut un barbat sincer care isi doreste o relatie serioasa eventual casatorie.