Sfaturi sa reusesti in dragoste ?

Mai devreme sau mai tarziu orice femeie si orice barbat hetero cauta un partener de viata pentru o relatie de dragoste si cele de mai multe ori pentru a fonda o familie fericita. Odata ce relaqtia de iubire a trecut de 2-3 ani, se poate instala monotonia in cuplu si deseori se ajunge la separare, iar mai apoi la divort.

Cum de unii dintre noi reusesc sa puna lemne pe foc si sa intretina focul pasiunii la fel ca in prima zi iar altii ajung sa apeleze la doctor pentru a remedia sau a imbunatatii relatia lor?

Care sunt acele ingrediente care ajuta intradevar cuplul sa fie vesnic tanar, indragostit si pasionant ?

Ca sa reusesti in relatia de dragoste trebuie sa alegi de la bun inceput o persoana cu care ai lucruri in comun, de acelasi nivel cu tine, o persoana educata de preferat, serioasa, care doreste la fel de mult ca tine acea relatie. In baza acestor ingrediente, relatia poate functiona multi ani, pana la moarte chiar. Daca ingredientele sunt stricate sau nepotivite, relatia nu va dura mult timp. Asadar decat sa analizati efectul final care poate duce la sfarsitul unei relatii dintre o femeie si un barbat, analizati mai degraba cauzele initiale.

Multe cupluri sunt capabile sa intretina relatia lor de dragoste si sa o faca la fel de pasionanta ca la inceput. Altii, insa se lasa cuprinsi de problemele vietii, al stresulului de la servici, al problemelor de cuplu si incet incet cum spuneam monotonia si obisnuinta patrunde in viata lor si fisureaza invelisul protector al iubirii lor.


Spune parerea ta. Trimite parerea ta aici. Cum sa reusesti in dragoste?