Sfaturi pentru confortul, securitatea dumneavoastra si a celorlalti membri inscrisi pe acest site internet

  • Este interzis sa trimiteti sau sa cereti bani celorlalti membri inscrisi pe acest site. Nu exista nici o scuza in a cere bani. Daca aveti o problema va recomandam sa o rezolvati in alt mod decat sa incercati sa pacaliti vreun membru inscris.
  • Cazurile de inselaciune sunt transmise la inspectoratul de politie al judetului in care locuiti si se incepe urmarirea penala, mai devreme sau mai tarziu.
  • Va recomandam de asemeni sa denuntati persoanele care va cer bani iar noi vom lua masurile necesare. Nu toleram nici un tip de frauda sau de inselaciune.
  • Profilele pot fi modificate de catre membri, oricand dupa inscriere. Va rugam sa denunati profilele dubioase pentru ca noi sa le stergem imediat din baza de date. Agentia face tot posibilul sa pastreze un site curat, insa nu poate garanta buna purtare a fiecarui membru inscris. Speram ca toti cei inscrisi vor da dovada de respect fata de ceilati membri inscrisi.
  • In descrierea publica, sau atunci cand dicutati cu cineva pe site, nu dezvaluiti niciodata date cu caracter personal, cum ar fi adresa de domiciliu, numarul tau de telefon fix, cont bancar, ori alta informatie de identificare. Cei care isi afiseaza numerele de telefon in descriere sunt deranjati ulterior de persoane dezagreabile care din lipsa de ocupatie suna la ore tarzii noaptea.
  • Numarul dumneavoastra de telefon trebuie introdus Numai in rubrica confidentiala : Numar de Telefon. El nu va fi niciodata afisat public in profil si va fi folosit de Agentia matrimoniala numai in scopul organizarii intalnirilor.
  • Pentru securitatea dumneavoastra, NU va recomandam sa acceptati sa mergeti sa intalniti un barbat in strainatate, fara sa ne anuntati in prealabil. Insistam ca primele intalniri sa aiba loc in Romania, sa va cunoasteti mai bine. La recomandarea noastra, puteti merge sa va intalniti in strainatate, insa numai dupa ce ne asiguram de seriozitatea persoanei respective. Asadar de fiecare daca cand mergeti in strainatate sa intalniti un barbat cunocut prin Agentia matrimoniala CUPIDON, trimiteti-ne un mesaj prin rubrica Contact.


Agentia CUPIDON