Aceasta pagina va fi actualizata regulat cu "stiri" despre activitatea acestei agentii matrimoniale. Va cuprinde noutatile tehnice care vor fi implementate pe site-ul Agentiei, rapoarte despre anumite intalniri matrimoniale, vizite anuntate ale unor barbati straini in Romania, stiri despre profile care au creat probleme Agentiei, sfaturi, raspunsuri la intrebari sau situatii diverse.10/12/2013A avut loc transferul site-ului agentiei Cupidon pe un server dedicat, implicit mai performant, din Amsterdam. Paginile site-ului se vor incarca mai rapid decat pana acum. Un serviciu de chat va fi instalat pe site-ul agentiei in viitorul apropiat, pentru a spori interactivitatea dintre membrii agentiei. Accesul la Chat va fi rezervat exclusiv celor care au platiti un abonament de minim 110 lei si colaboratorilor agentiei matrimoniale Cupidon.
09/01/2013O noua formula de abonament, mai ieftina, este disponibila in pagina aceasta : abonament agentie matrimoniala. Onorariile agentiei pornesc de la numai 110 lei pentru un abonament de doua luni de zile. Din dorinta de a oferi servicii accesibile tuturor celor singuri, Agentia Cupidon pastreaza cele mai mici preturi si ramane cea mai ieftina agentie matrimoniala din Romania.Acum aveti posibilitatea sa platiti abonamentul dorit la oricare oficiu postal din Romania sau din strainatate, daca nu puteti plati prin virament bancar, ori depunere in contul CUPIDON la orice banca ING, ori cu carte de credit.
12/12/2012Site-ul Agentiei matrimoniale Cupidon a fost transferat pe un server nou in aceasta seara. Ne cerem scuze pentru intreruperea temporara a accesului la baza de date, intre orele 17 si 23. In prezent site-ul CUPIDON functioneaza la parametri optimi.06/12/2012Am introdus posibilitatea de a plati online toate tipurile de abonamente. Platile sunt 100% securizate de catre Paypal si pot fi efectuate non-stop de posesorii de carduri de credit Visa, Mastercard si desigur de posesorii de cont Paypal. Dupa efectuarea platii, trimiteti-ne un sms de instiintare la 0740-800-800 pentru activarea serviciilor. Cititi alte detalii despre: abonamente.25/11/2012Numarul de telefon al Agentiei Cupidon a fost schimbat. Noul numar este 0740-800-800 si este afisat in partea superioara a tuturor paginilor cupidon.ro Pe acel numar putem fi contactati in timpul programului Agentiei matrimoniale, 8:00 - 20.00.Cat priveste partea tehnica, pregatim o actualizare importanta a site-ului incepand cu luna ianuarie 2013.


29/10/2012Onorariile pentru serviciile de intalniri matrimoniale propuse de agentia Cupidon au fost uniformizate intrucat am fost invinuiti de unii barbati precum ca facem discriminare in ceea ce priveste pretul serviciilor oferite pentru femei si pentru barbati. Detaliile despre pretul actualizat al abonamentelor Agentiei CUPIDON, le gasiti apasand aici: servicii matrimoniale

20/04/2012Administratorul Agentiei Cupidon a cumparat numele de domeniu cupidon.ro/en/en pe care va fi afisata versiunea in limba engleza a site-ului nostru. Pentru cei care nu stiu inca, site-ul Cupidon poate fi accesat de pe opt nume de domenii, cupidon.ro, cupidon.ro/fr, cupidon.ro/it, matrimo.es, matrimo.de, cupidon.ro/en/en, matrimo.net, matrimo.org, respectiv in franceza, romana, italiana, spaniola, germana, engleza si olandeza. Agentia Cupidon este singura agentie matrimoniala din Romania inregistrata ca marca internationala in 27 de tari intrucat Agentia Cupidon este o agentie matrimoniala internationala.
01/03/2012Urmare a abuzurilor repetate ale unor doamne / domnisoare inscrise in Agentia Cupidon, s-a introdus un sistem de abonamente pentru femei. Agentia trebuie sa garanteze seriozitatea persoanelor inscrise. Speram ca pe viitor se vor inscrie numai femei motivate de o relatie serioasa, nicidecum femei care se inscriu din curiozitate, din interes pur financiar sau din lipsa de ocupatie. Preturile sunt afisate in rubrica de Tarife si servicii matrimoniale, accesibila din partea stanga a paginii.
23/02/2012Urmatoarele doamne / domnisoare au inselat financiar barbati din strainatate, cunoscuti prin aceasta agentie matrimoniala :1. Apreutesei Alina din localitatea Zemes, judetul Bacau. (western union plus bilet de avion, mincinoasa, recidivista)
2. Truta Narcisa Liviana din orasul Galati, judetul Galati (bilet de avion - insa nu a mai calatorit, falsa imbolnavire)
3. Mosteanu Elena Oana din Tragoviste, judetul Dambovita (western union, "profesionista", manipulatoare, mincinoasa)
4. Eugenia Nicoleta Ghita Ionescu, din Arad / Ploiesti. Ph. (bilet de avion cumparat la cererea ei, apoi nu a mai calatorit)
5. Ionela Sima din Galati, a cerut unui domn olandez un bilet de avion Berlin-Amsterdam, dar a anulat calatoria fara sa previna.
6. Florin Ambrozie, roman stabilit in Belgia, a cerut agentiei matrimoniale sa fie pus in contact telefonic cu Crista. Dupa ce a primit numarul cu acordul doamnei Crista, a refuzat plata abonamentului la care se angajase initial. Este neserios si are un limbaj vulgar.