Pe internet apar zilnic anunturi matrimoniale, agentii matrimoniale cu sau fara numar de telefon. Pentru cei interesati de contactarea unei agentii matrimoniale serioase, pentru relatii de prietenie, casatorie, pot apela numarul de telefon 0740.800.800. Din strainatate se va forma numarul de telefon astfel 004.0740.800.800.

Va atentionam ca pe internet exista si numere de telefoane false, publicate la rubrica "anunturi matrimoniale cu femei" si la "anunturi matrimoniale cu barbati". Unele dintre acele numere de telefon, in special cele scurte sau cele care incep cu 09.... sunt numere cu supra taxa.

Pentru nu deranja inutil femei sau barbati care nu au dat nici un anunt la matrimoniale, va sfatuim sa contactati o agentie matrimoniala de renume , precum Agentia Matrimoniala Cupidon, care va va sfatui gratuit telefonic ce trebuie sa faceti pentru a intalni perechea potrivita.

Puteti desigur adauga / publica anunturi in ziarele locale insa din experienta noastra constatam ca anunturile in ziare la rubrica matrimoniale sunt scumpe si nu dau rezultate. Veti fi contactat de persoane care vor sa se distreze pe seama anuntului dumneavoastra sau de catre prostituate.

Un apel telefonic la 0740.800.800 , numar de telefon Orange cu tarif normal, va ofera informatii matrimoniale din localitatea dumneavostra.

Cupidon ofera servicii matrimoniale in toate orasele din Romania. Agentia Cupidon nu are birouri in multe orase din Romania, insa dispune de profile de femei singure si barbati din toata Romania si in special barbati din strainatate. Reamintim ca primul pas este sa va inscrieti pe site apasand pe cuvantul Inscriere in meniul de sus.

Daca doriti sa ne contactati prin posta, sa ne trimieti poze sau informatii despre dumneavostra, adresa noastra este : Agentia Cupidon, Str. Pancesti 387, Sascut, Bacau, 607523, Romania.

La acest numar de telefon ne puteti contacta servicul de matrimoniale: 0740 800 800 intre orele 8 - 18 zilnic. In afara orelor de program ne puteti contacta prin rubrica contact. Atentie, serviciile matrimoniale sunt cu plata pentru barbati.