Te sfatuim sa nu folosesti pe site ca nume de utilizator, numele tau adevarat, deoarece iti descoperi identitatea tuturor. Alege un nume de utilizator atragator, si nu unul cu conotatii sexuale deoarece se pate intampla sa fii contactat de persoane care nu cauta sa socializeze, nici sa aiba relatie serioasa cu tine.

Nu dezvalui niciodata date cu caracter personal, cum ar fi adresa ta de domiciliu, adresa de la serviciu, numarul tau de telefon, cont bancar, ori alta informatie de identificare, cand vorbesti cu cineva online. Cei care isi afiseaza numerele de telefon in profil sunt deranjati ulterior de persoane dezagreabile care din lipsa de ocupatie va pot suna la ore tarzii noaptea, de exemplu.

Cupidon.ro asigura confidentialitatea membrilor inscrisi. Decizia iti apartine in totalitate de a comunica vreodata sau nu, date despre tine altcuiva inscris pe site-ul www.cupidon.ro

Informatiile cu caracter personal nu ar trebui sa intereseze pe nimeni care are intradevar o buna intentie.

Nu toleram persoanele care se inscriu cu scopuri financiare : cersit, publicitate, comert deghizat, racolare, oprtunisti, cerere sau vanzare de servicii, etc. Atentie la persoanele care nu vorbesc corect limba romana intrucat sunt posibili infractori care mai devreme sau mai tarziu va vor cere bani sau alte servicii. Se prezinta a fi oameni de afaceri, au profile fictive, iar in realitate sunt persoane care profita din amabilitatea si naivitatea altora. Va rugam sa denuntati femeile sau barbatii care, in opinia dumneavostra, au comportament abuziv.

Nu acceptati sa continuati discutiile in afara site-ului cu persoane care nu sunt dispuse sa discute mult timp aici pe site. Acele persoane au probabil ceva de ascuns. Noi nu verificam mesajele private insa daca se intampla sa primiti mesaje publicitare sau invitatii sa contactati pe cineva la o adresa de mail ... va rugam sa ne anuntati pentru a face investigatii si a sterge profilele celor care au alte scopuri decat socializarea pe acest site.

Cupidon.ro nu tolereaza nici un abuz, in masura posibilului :

Noi credem ca pe site-urile de dating - socializare de pe Internet se fac urmatoarele tipuri de abuzuri : o descriere in profil cu adrese de email vizibile, id-uri de mess, numere de telefon personale sau ale altor persoane, adrese de domiciliu, date de contact, poze sau texte cu continut obscen, continut pornografic, anunturi matrimoniale publicitare a unui site, serviciu sau produs, cereri de bani, cereri de reincarcari ale cartelelor de mobil, colecte de adrese mail . etc ...

Nimeni nu are dreptul sa aiba mai multe profile pe acest site intrucat va fi descoperit si i se vor sterge toate profilele.Unele persoane pot crea profile false pentru a denigra alte persoane, folosind poze, date de contact direct. Acest lucru este ilegal si necivic.


Pentru siguranta ta afla cum poti evita abuzurile comise pe internet de catre pradatorii sentimentali.