Va voi vorbi aici despre avantajele majore ale intalnirilor pe internet

In comparatie cu numarul de persoane pe care le poti intalni in comunitatea din care faci parte, internetul iti poate oferi posibilitatea de dialoghezi cu un numar mult mai mare de persoane. Altfel spus ai de unde alege, atat calitativ cat si cantitativ.

Esti mereu stapan pe situatie si poti controla cu usurinta felul in care abordezi un barbat sau o femeie. Ai la dispozitie, in profilele persoanelor favorite, mai multe informatii importante, fapt care simplifica contactul cu acea persoana. Stii deja ce ii place, ce nu ii place, ce stil de personalitate are si ce fel de relatie cauta.

In viata reala, ti-ar lua destul de mult timp sa afli toate aceste detalii de la un potential partener, in timp de pe internet, o privire asupra profilului este suficienta.

Distanta nu mai este o problema. Poti cunoste pe cineva si la o distanta de sute sau chiar mii de kilometri. Ai la dispozitie multe mijloace tehnice care faciliteaza relatia respectiva : skype, chat et webcam, telephone mobil. etc Ulterior vei decide daca se merita sau nu sa trabsformi acea relatie virtuala in retea reala.

Multi prefera intalniri cu persoane din strainatate, persoane de alta cultura, care vorbesc alta limba. Multumita unor traducatoare online, cum este Google Translate, se poate dialoga cu persoane de pe tot globul, chiar daca tu nu cunosti limba persoanei respective.

Accesul la internet este garantat non stop. Poti de exemplu cauta pe cineva pe internet noaptea tarziu, atunci cand timpul iti permite acest lucru. Intalnirile pe internet sunt oarecum simplificate de posibilitatile de acces de pe telefon mobil, de la birou, din locurile publice si de acasa. Oricand iti poti verifica mesajele private; oricand poti trimite mesaje unei persaone care te atrage.

Emotiile primei intalniri virtuale nu sunt atat de mari ca cele ale primei intalniri in parc. Nu risti sa iti pierzi cuvintele, sa-ti dai de gol timiditatea.

Ne adresam foarte usor unei persoane pe internet chiar daca nu o cunoastem deloc. Este de neimaginat sa contactezi pe cineva pe strada cu aceiasi usurinta si acelasi curaj, sa ii spui sa iti place de el, sau de ea si ca ai dori sa ai o relatie.

Jim Rohn spune ca daca nu esti dispus sa risti pentru ceva neobisnuit, vei fi obligat sa te multumesti cu ceva comun. Ori faci pasul si te inscrii si socializezi pe un site internet, ori te obisnuiesti cu singuratatea. Lasa la o parte orice prejudecati despre intalnirile online.