Unele fete frumoase si anumite femei cauta relatii cu barbati cu bani. Pentru ele starea materiala a barbatului este o importanta. Acesta este adevarul si ar fi bine sa nu le judecam. Tendinta nu este una noua. Si in trecut, familiile instarite isi casatoreau copiii cu oameni bogati ori de cate ori era posibil. Bogatia era de multe ori o conditie obligatorie a primirii binecuvantarii parintilor pentru casatoria tinerilor.

Cine nu doreste o viata personala lipsita de grija zilei de mâine si chiar o viata in care sa isi permita sa cumpere aproape orice se poate cumpara?

De ce ar alege femeile tinere si frumoase pentru relatii de durata ori casatorie, niste barbati someri sau saraci lipiti pamântului? Nu stiti oare ca certurile, violentele conjugale si divorturile pleaca de la lipsa banilor?

Barbatii bogati nu duc lipsa banilor insa adeseori duc lipsa unei frumoase relatii de iubire. Ei se dedica in exclusivitate carierei si reusitei in afaceri iar pe la 50 de ani constata ca sunt singuri, ca nu au nici soție si nici copii. Ei devin nostalgici si regreta ca nu au si ei o familie.

Barbatii cu bani, sunt oameni de succes. Ma refer exclusiv la barbatii distinsi, educati, realizati pe plan profesional gratie unor eforturi indelungate si nicidecum la interlopii care au caștigat bani din afaceri necurate imbogatindu-se peste noapte.


Unde poti cauta si gasi barbati cu bani?

Barbatii care au bani, in general, cauta femei cu bani si invers. Bogatia trage la bogatie si saracia la saracie. In majoritatea cazurilor barbatii bogati sunt deja implicati intr-o relatie ori sunt casatoriti. Desi persoanele cu bani multi, bogatii, duc o viata discreta departe de ochii lumii de rand, unele cazuri fac exceptie. De exemplu, in media, din ziare, de pe internet si de la televizor cunoastem cateva povesti de "dragoste" demne de filmele de Hollywood: ea frumoasa, el cu bani, dar mai in varsta. Asemenea relații in care pe langa bani mai intervine si diferenta de varsta, rareori durează mai mult de 5 ani.

Oamenii cu bani sunt dispersati in toate paturile sociale din Romania. Educatia nu este o conditie a bogatiei. Cu siguranta cunoasteti manelisti cu bani, antreprenori, afaceristi, baieti de bani gata, escroci cu bani, etc. Acolo unde sunt barbati cu bani deseori sunt si probleme personale ori probleme cu legea. Asadar, sigur cauti un barbat cu bani ?

Internetul este locul cel mai accesibil unde poti cauta si gasi barbati cu bani. De gasit barbati bogati, ii poti gasi, dar pentru a ajunge la inima lor si a construi o relatie cu unul dintre ei, va fi o cale lunga, cale conditionata evident de frumusetea ta, de educatia ta, de varsta ta, de starea ta sociala, de anturajul tau, etc.