In voiaj de nunta - sau - calatoria in luna de miere - Matrimoniale

Ionel si Raluca s-au cunoscut pe acest site de matrimoniale. Voiajul de nunta sau "Luna de miere" cum mai este denumita aceasta frumoasa calatorie a proaspeţilor casatoriţi, reprezinta de fapt asul - cartea cea mai importanta din "pachetul de carţi" al unei casnicii aflata la început, atât pentru Ea cât şi pentru El. Poate fi considerata ca o experienţa unica, atât din punct de vedere al preparativelor, cât şi din acela al emoţiilor de cuplu.

Cert este ca, pentru proaspeţii casatoriţi percep aceasta calatorie ca pe un episod deosebit din viaţa lor, locurile vizitate în aceasta perioada încântându-i într-un mod unic, de neuitat. În general, destinaţiile alese sunt recunoscute pentru încarcatura lor romantica, anumite dintre acestea fiind preferate pentru frumuseţea plajelor şi a undelor marii sau oceanului, altele pentru mareţia munţilor şi a padurilor cu copaci impresionanţi. Sunt cupluri de indragostiti ce prefera destinaţii exotice, care prezinta un anumit grad de risc – safari, locuri salbatice, mai puţin calcate de turişti. Destinaţia depinde însa în mare masura de portofelul fiecaruia.

Fie ca vor alege nisipul auriu, fie ca vor opta pentru momentele petrecute în faţa focului din şemineul cabanei de munte, cei doi proaspat casatoriţi au astfel oportunitatea de-şi gusta din plin intimitatea de cuplu, bucurându-se de libertatea de mişcare într-un cadru ieşit din rutina zilelor obişnuite. Cei ce ştiu sa transforme astfel clipele petrecuta împreuna într-o poveste frumoasa sunt câştigatorii jocului.

Episodul acestui voiaj va ramâne în permanenţa un punct de referinţa pentru cei doi de-a lungul casniciei, multe dintre experienţele neplacute sau încercarile pe care viaţa le va transforma în adevarate examene, putând fi depaşite reînviind atmosfera de iubire şi amintirile momentelor de pasiune din luna de miere.

Fie ca aveţi o prietena draga sau un prieten, va aflaţi în pragul casatoriei, sau va bucuraţi deja de o casnicie trainica, o calatorie de vacanţa va va înviora cu siguranţa rezerva de energie pozitiva şi va creşte disponibilitatea pentru a împartaşi senzaţii şi sentimente frumoase alaturi de persoana iubita.

Asadar dupa nunta, va dorim calatorie placuta prieteni.