Casatorie din interes. Ati accepta sa va casatoriti cu un barbat sau cu o femeie din interes ?

Unii romani sustin ca banii desi nu aduc fericirea, acestia o intretin. Totusi, personal, nu m-as casatori din interes. As prefera sa muncesc mult o viata pentru bani putini insa sa pot avea acel ceva ce multi nu au, implinire sufleteasca in dragoste si in casatorie. Nu poti iubi un barbat sau o femeie doar pentru averea lui dar te poti preface insa la un moment dat o sa ajungi sa te simti singur si neimplinit. Exista totusi unii care chiar au bafta sa se indragosteasca de cineva cu un venit substantial si atunci norocul lor insa mereu am crezut ca 90% din cei cu venituri mari nu sunt oameni de incredere si ca nu reusesc sa gaseasca fericirea in aceasta viata deoarece cu cat au mai multi bani isi vor dori si mai multi si devin obsedati de a-si mari averea in loc sa stea cu familia. daca gresesc imi cer scuze stiu ca exista si exceptii insa parerea mea generala este asta. Foarte putini dintre cei cu bani reusesc sa fie fericiti pentru ca de obicei sunt vanati de catre oamenii lacomi.

Multe fete tinere sunt interesate de barbatii bogati, indiferent de varsta ori nivelul lor intelectual. Fete, sau femei, care nu mai sunt impresionate de o floare ori de un ursulet pufos ci de o masina sport. Fete care vad fericirea in cumparaturi, in hainele pe care le poarta si in vizitele la saloanele de infrumusetare. Am auzit una tare de tot : stiti unde au aceste femei orgasmul si punctul G ? Ei bine surprinzator, se afla la sfarsitul cuvantului Shoping. Ce plictisitor mi se pare. Si cat va tine aceasta frumusete fizica?

Multe romance cauta o relatie de casatorie in strainatate, pe interes. Prima intrebare : dar barbatul respectiv are bani ? Una ne-a intrebat : are cascaval ? Vorbim din experienta, nu din auzite. Ne este rusine sa va dam mai multe exemple. De ce oare sunt femei in Romania atat de disperate dupa bani ?

Familia, casatoria inseamna mai intaii dragoste sincera, inseamna acel ceva unde te regasesti cu totul, unde nimic nu iti poate face rau si unde toate greutatile pot fi invinse. Viata langa barbatul sau femeia iubita trebuie sa fie ca o oaza de fericire in desertul vietii. Vorbind de casatorie din interes, nu doar banii pot fi un interes ci si functia, frumusetea, scopul ascuns, documentele de sejur in strainatate, etc. Care este parerea ta ? Daca esti membru, adauga un comentariu.